klaudiusz_x 06.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Jutro mam dostawę 10 palet z silikatem. Mam wątpliwości co do postawienia 4 (z 10) na stropie na ścianach nośnych. Od jutra rozpoczynam murowanie i stąd to pytanie. Od ilu dni po wylaniu stropu można ustawiać na nim taki ciężąr (palety na ścianach)? Oczywiście strop jest podparty.Jedna paleta waży około 1,1 tony. Edytowane 6 Listopada 2011 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 06.11.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 przecież masz strop podparty, więc o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 06.11.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ja po tyg rozladowalem na stropie 13 palet silki. Strop podpartyu nic sie nie dzieje. smialo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 06.11.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ok.Każe wszystko rozładować na stropie.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 06.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Jutro mam dostawę 10 palet z silikatem. Mam wątpliwości co do postawienia 4 (z 10) na stropie na ścianach nośnych. Od jutra rozpoczynam murowanie i stąd to pytanie. Od ilu dni po wylaniu stropu można ustawiać na nim taki ciężąr (palety na ścianach)? Oczywiście strop jest podparty. Jedna paleta waży około 1,1 tony. Stawiaj na stropie, ale na podporach czyli nad ścianami nośnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts