arkadio 123 06.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Okazalo sie ze ostatni rzeczywisty odczyt licznika byl 2 lata temu. Ostatnio sam wyslalem do gazowni aktualny stan i oto dostalem piekne rozliczenie 10 tys.zl.! Mam mieszkanko 60 m.kw z 2funkcyjnym kotlem gazowym.Jakie mam podjac dzialania by najkorzysteniejz tego wyjsc. Oczywiscie rozlozenie na raty to bedzie koniecznosc, ale moze jest lepszy pomysl. W koncu nie mozna przeciez tak traktowac ludzi, zawalu mozna dostac przy takim rachunku. Prosze o dobre rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 07.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Moment, ale to jakaś paranoja ... Nawet gdybyś przez te 2 lata nie płacił nic (a chyba byś zauważył taki drobiazg ), wychodzi Ci 416 PLN za takie mieszkanko za każdy miesiąc niezależnie od sezonu... Raczej niewykonalne. Ja ogrzewam gazem dom 250m + CWU (6 osób) i mam koszty podobne do Twoich w takim okresie czasu, czyli właśnie w okolicach 10K/2 lata... Przejdź się do tej gazowni, zróbcie podsumowanie, bo raczej jest to solidny błąd z ich strony albo miałeś jakieś niebagatelne zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts