Goni_Mnie_Peleton 06.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Bardzo proszę o opinię na temat tego wkładu: http://twojekominki.pl//index.php?option=com_virtuemart&page=shop.view_images&flypage=shop.flypage&product_id=2627&category_id=105&Itemid=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.11.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Bardzo proszę o opinię na temat tego wkładu: http://twojekominki.pl//index.php?option=com_virtuemart&page=shop.view_images&flypage=shop.flypage&product_id=2627&category_id=105&Itemid=30 Gdzieś o tym pisaliśmy ,ale "ućkło"... Na razie powiem tyle: wart swojej ceny . Może przypałęta się jakiś użytkownik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 07.11.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Witam.Nie wart - cena wzrosła znacznie.Generalnie żaden ze startów wg mnie nie jest wart zainteresowania.Ale ... warto już zastanowić się nad tożsamym paleniskiem z wyłożeniem ogniotrwałym czyli Optimem. Pomimo tego że cena też wzrosła ostatnio - jest to ciekawa propozycja. Tak jak reszta Optimów. W porównaniu ze Startem - to niebo a ziemia za stosunkowo niewielką dopłatą. Ceramika jak zwykle "czyni cuda".Chociaż z drugiej strony miałem okazję się przekonać nie tak dawno temu że to kolejna czeska firma, która ma "pecha" jeżeli chodzi o kanały dystrybucyjne w naszym kraju ... jakoś sobie Czesi nie mogą z tym poradzić ...Pozdrawiam. Edytowane 7 Listopada 2011 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 10.11.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Zastanawiam się więc nad Optim 8 CL http://www.szalonymax.pl/product-pol-20313-12320313-Wklad-kominkowy-Bef-6-10kW-Optim-8-CL-Black-kolor-listwy-czarny-lewa-boczna-szyba-.html Czy na ok 100m2 dogrzewania domu w mrozy i palenia w okresie przejsciowym nie za mała moc jest tego wkładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 11.11.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Chociaż z drugiej strony miałem okazję się przekonać nie tak dawno temu że to kolejna czeska firma, która ma "pecha" jeżeli chodzi o kanały dystrybucyjne w naszym kraju ... jakoś sobie Czesi nie mogą z tym poradzić ... Pozdrawiam. Poradzę tej firmie aby się zgłosili do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 11.11.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam. Poradzę tej firmie aby się zgłosili do Ciebie To już wiemy że jesteś "opiniotfurczą alfą i gametą" dla naszych południowych sąsiadów, jeżeli chodzi o ich wyobrażenia w temacie naszego rodzimego rynku branżowego, ale czy Twój post wniósł cokolwiek do tematu? Uciekający_Przed_Peletonem - to palenisko będzie Ci nawet przegrzewać te 100 m2 a dokładniej salon, w którym będzie stał. I na marginesie ... odpuść sobie zakupy jakiegokolwiek paleniska w sklepach internetowych typu "Szalony Max" tudzież jemu podobnych ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts