Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Z jakiego biura projekt gotowy wybraliście ?  

510 użytkowników zagłosowało

1. 1. Z jakiego biura projekt gotowy wybraliście ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 233
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam projekt z Agrobispu.

http://agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=181&usid=1

Przeglądnęłam chyba z tysiąc projektów (wydałam kupę kasy na katalogi) i dopiero ten okazał sie właśnie najlepszy. Nie miałam wiekszych kontaktów z biurem (poza prośbą na zmiany w projekcie). Ten architekt po prostu umie i chyba lubi projektować domy o tym charakterze (proste, swojskie, ponadczasowe, pasujące do każdego otoczenia).

Ja wybrałam projekt znaleziony w piśmie "Własny dom" , architekci z Gliwic, bez maila :evil: , jacyś tacy nie z tej epoki . Musieliśmy jechać do Gliwic żeby tłumaczyc zmiany ...ech szkoda gadać.

Ale na projekt byliśmy niejako skazani , bo po przejrzeniu tysięcy projektów ten jeden spełniał nasze wymagania : do zbliźniaczenia garażami , żeby tarasy nie sąsiadowały ze sobą i żeby jeden budynek nie miał więcej niz 11 m szerokości ( taka działka).

Swoją drogą- te warunki nie zostały spełnione przez żaden z projektów polecanych w muratorze ... :(

pozdrawiam

Mwanamke

p.s. i z zazdrością czytam jak wymieniacie się doświadczeniami na temat projektów , które buduje przynajmniej kilka osób