premiumpremium 17.05.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Zmiana na http://www.domoweklimaty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasza 24.05.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 wybudowałam dom z katalogu Muratora Dom dla Kowalskich- projekt nosi nazwę Przestronny. I taki właśnie jest. przestronny, pełen światła, wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 25.05.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nie pamiętam już ile projektów mi sie podobalo, ale z wyborem na szczęście nie różnie sie od innych kobiet i miałam wielki problem. Wybrałam "dom pod bukami 4" - archon+. Jest idealny, powierzchnia wykorzystana na max. Architekt dorysował mi do niego tylko garaż i jest cudowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 27.05.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 http://www.moj-dom.pl/39,bale,oferta_detail.html#projekt Z bali drewnianych grubości 24cm. Pokrycie dachówką Corona (imitacja gontu) + podpiwniczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 28.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Koral z MTM Stylu. Super funkconalny lecz projektant niezbyt liczyl sie z zuzyciem materialow ( niezbyt ekonomiczny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 29.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Archon Ma piękne i ciekawe projekty, mało zbędnego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaol 31.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Mg projekt - Faworyt: ładny, przytulny, funkcjonalny, przestronny, wygodny itd.......przynajmniej dla mnie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 02.06.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Archipelag i Józefina stawiam na innowacyjność...szukam jednocześnie tej realizacji w Polsce...czy jestem jedyna odważna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 16.06.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Wybraliśmy Saszę z biura projektowego DOM NA 5-TKĘ Polecamy wszystkim tych projektantów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaami1 26.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Klementynka z biura Archipelag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belial 29.06.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 dołączam do grona Archipelagu, owszem - domy piękne, ale.... te niedociągnięcia w projektach są koszmarne!!! wszystko powinno być wyoślone tak, żeby się szybko i przyjemnie budowało, a tu istny bajzel!!! wszystko trzeba przeliczać samemu i...dokładać zbrojeń!!! ale takie rzeczy wychodzą dopiero w praniu. My mamy czasem wrażenie, że niektóre zestawienia robili praktykanci (mam nadzieje ze archipelag czyta to forum i wyciąga wnioski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marud 02.07.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ja po wielu miesiącach poszukiwań znalazłam: lustrzane odbicie projektu muratora D83 L - Pod lasem. Nie lubię domów "wodotrysków", z wielospadowymi dachami itp., może dlatego ten tak mi przypadł do gustu, jest idealny na naszą wąską działkę i dobrze usytuowany względem stron świata. Chcę zmienić jedynie poddasze i zamiast dwóch małych łazienek zrobić jeden duży kąpielowy pokój a jedną z nich przerobić na pomieszczenie pomiędzy stryszkiem a garderobą na rzeczy niesezonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 04.07.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Przez 3 lata szukaliśmy projektu, który spełniłby nasze wymagania. Kamea z APA-DOMY była jednym z pierwszych projektów, który nam się spodobał, jednak w kolejnej selekcji odpadł ze względu na swą wielkość. Ostatecznie powróciliśmy do niego i tak juz zostało, z czego bardzo się cieszę Amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 12.07.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Pracownia Domek z Łodygowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 18.07.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 poszukiwania trwały ponad rok - już prawie zarzuciliśmy myśl budowy własnego domku aż w końcu........... wybralismy projekt Muratora C126 Dom vis-a-vis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 19.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 My wybraliśmy KORNELIĘ z Archipelagu i nie mieliśmy żadnych problemów. http://www.archipelag.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=326&CanBack=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Pytanie jak w tytule - jakie biuro wybraliście - ponizej zamieszczam kilka, wydaje mi się, najpopularniejszych. Czy jesteście zadowoleni ??? Czy projekty zawierały jakieś mniejsze bądż większe "buby". Czy możecie swoje biuro i współpracę z nim polecić innym? obojętnie jakie biuro , zeby projekt sie podobal ( ciezko znalezc odpowiedni projekt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 24.07.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja również wybrałam dom pod bukami 4 z Archon+. Jak dla mnie przepiękny, proporcjonalny i z bardzo dobrze wykorzystaną przestrzenią. Jedyną zmianą będzie przedłużenie budynku o 1 metr, żeby powiększyć kuchnię i łazienkę. Pozdrawiam wszystkich wciąż szukających projektu ______________ A jednak zmiana projektu - w zasadzie projekt bardzo podobny, tyle że ma garaż w bryle budynku (wrodzone lenistwo zwyciężyło ), zmiany te same, biuro to samo - Archon+ Dom w winorośli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 28.07.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Wybrałem KLEO z Archipelagu. Jenym słowem spore nieporozumienie. Wszystkie projekty są skażone na środku paskiem autorskim szerokości 2,5 cm przez co pewne wymiary trzeba poprostu wyliczaś samodzielnie, mało tego po zsumowaniu wartości dwók równoległych boków wychodzi inna wartość liczbowa o 17 czy 27 cm. Górny poziom posadzki z ociepleniem zaczyna się na jednym rzucie w miejscu gdzie kończą się fundamenty a na drugim rzucie na wysokości 17 cm nad końcem fundamentów, jeden wieniec wystaje ponad docieplenie, brak zwymiarowania filaru podpierającego dach.. i mógłbym chyba tak bez końca... aż boje się pomyśleć coby było jakbym wręczył ten projekt jakiemuś niedorobionemu murarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasi 28.07.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Wspanialy z Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts