kate 25 30.07.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 maja ARCHETON:)Czy wogole komus podoba sie ten domek? , bo nie znalazlam nikogo kto by sie na niego zdecydowalWidze ze niektore domki maja swoich faworytow duzo z pracowni ARCHON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asienkaa 31.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Emanuela z pracowni Domus Flak&Abramowicz - śliczności http://www.dobredomy.pl/?id_project=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agunia0911 03.08.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Miś z Archetonu.Małe przeróbki i było ok(dodaliśmy kominek w pokoju dziennym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zmunia 07.08.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam! Wybrałam LMB 120 od Lipińskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Pracownia Horyzont - projekt irys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.08.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 "Dom w rozmarynie" - pracowni ARCHONhttp://images3.fotosik.pl/137/83cb2f918d363c00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 05.09.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Pracownia Archipelag - projekt NASTKA Ps. potwierdzam opinie na forum, dlaczego oni nie wyciągają wniosków ??? W Nastce na wysokości górnego wieńca jest okno szczytowe i wg tego projektu nie da się tak zbudować. Ale mimo wszystko dom będzie piękny (po małych poprawkach). Trzeba mieć dobrą firmę wykonawczą, albo samemu się trochę znać i umieć czytać rysunek techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 27.09.2006 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Pracownia Agrobisp, projekt WB-3388, ale z dobudowanm garażem.W efekcie będzie z zewnątrz podobny do projektu WB-3347, ale rozkład pomieszczeń jak w WB-3388. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 28.09.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Kupilem projekt w Archipelagu. Jestem zdruzgotany jego jakością ;( Nie wiem czy sa jakies wymagania (pewnie sa) co do zawartosci projektu gotowego, ale moj na bank nie przekracza minimum ani o jeden procent. Generalnie jest tak oszczedny w informacjach, ze w trakcie adaptacji i budowy trzeba bylo mase spraw wyliczyc i wyrysowac od podstaw. W tym co juz bylo znalazlo sie mnostwo bledow: murlaty nie majace sie na czym wspierac, zle wysokosci wiencow, brak wymiarow czesci domu, ktora byla obnizona w stosunku do glownej itp. Moja siostra budowala dom z MTM Styl i z tego co widzialem byl to projekt o wiele dokladniejszy i bardziej treściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 29.09.2006 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 My tez bardzo długo wybieraliśmy i było to bardzo trudne.Miała byc parterówka.Wybierzemy projekt Mak z pracowni Gmistudio.Już czs nas goni więc tylko maleńki zmiany w projekcie i ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 02.10.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Domus = Jupiter II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 02.10.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Projekt wybieraliśmy z mężem przez miesiąc ale były to poszukiwania baaaardzo intensywne. Myślałam, że oszaleję! Jeśli dom podobał mi się z zewnątrz to coś nie grało w środku i odwrotnie, albo nie pasował na naszą działkę itp. Bardzo podobały mi się projekty z Archonu ale tak do końca żaden nie spełnial naszych wszystkich wymagań. Stanęło w końcu na projekcie APS 96 z pracowni Archi - projekt. http://www.archi-projekt.com.pl/dat/front/96.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AganieszkaK 03.10.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Archon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 08.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 murator: moje miejsce (M 03) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Kupilem projekt w Archipelagu. Jestem zdruzgotany jego jakością ;( Nie wiem czy sa jakies wymagania (pewnie sa) co do zawartosci projektu gotowego, ale moj na bank nie przekracza minimum ani o jeden procent. Generalnie jest tak oszczedny w informacjach, ze w trakcie adaptacji i budowy trzeba bylo mase spraw wyliczyc i wyrysowac od podstaw. W tym co juz bylo znalazlo sie mnostwo bledow: murlaty nie majace sie na czym wspierac, zle wysokosci wiencow, brak wymiarow czesci domu, ktora byla obnizona w stosunku do glownej itp. Moja siostra budowala dom z MTM Styl i z tego co widzialem byl to projekt o wiele dokladniejszy i bardziej treściwy. zgadzam sie w całej rozciagłości...ja zobaczyłam projekty z innych pracowni to zrobilam takie oczy.... do mojego projektu Irmy nalezy dodoac stalowe Heby ktorych nie mozna nigdzie zamowic ( chyba ze w hucie specjalne zamowienie) i wiezba moglaby spoko wystarczyc na trzy domy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.10.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Wybralam Dom pod Jarzabem Archon + Projekt wydaje sie bardzo czytelny . Bardzo podoba mi sie ze dostalam gratis projekt wentylacji mechanicznej projekt ogrzewania kominkowego Panie z Archonu odpowiadaja na moje pytania Mam nadzieje ze obedzie sie bez bledow ale czas pokaze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caterina_505 21.10.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 IGN "OMEGA M"http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/elewacje/el_omegaM_tyl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 21.10.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Witam! A ja wybrałam projekt D88 Reprezentacyjny z Muratora http://www.projekty.murator.pl/pliki/dom_402_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haniamali 06.12.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witajcie!My kupiliśmy projekt Irys z pracowni gmistudio:http://www.gmistudio.pl/projekt_irys.htmlhttp://www.gmistudio.pl/irys_1.jpgJesteśmy zadowoleni. Projekt był w porządku, cena ok i ogólnie wszystko ok.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sgt.Highway 06.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Murator c131b - Delikatny Na razie tylko zakupiony projekt, budowa w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts