Wiech 18.03.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Jeleniogórskie Biuro Planowania i Projektowania ,projekt W-35.12 .Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzP 18.03.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 MTM Styl - Sopran 4. Przy realizacji projektu wykonawca nie wnosił żadnych zastrzeżeń. Z dokonaniem paru zmian w projekcie nie miałem najmniejszego problemu. Pozdrawiam - Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 18.03.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Archipelag - ELIZA (miłość od pierwszego spojrzenia).Trochę mało czytelny, nieźle trzeba było ruszać głową szukając pewnych rozwiązań, ale w sumie niezły. Nie obyło się oczywiście bez kilku zmian typowo przystosowawczych do naszej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greku 18.03.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 archeton. Mam dom rozallia.L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 19.03.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Horyzont; kilka błędów w projekcie znaleźliśmy przed realizacją i skorygowaliśmy, kilka zauważyliśmy po tym jak już dom stanął i... musimy je polubić. Zmiany po zakupie projektu - nie było problemu aby dostać na nie zgodę a z tym jak słyszałam bywa różnie. Generalnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 20.03.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Archon - Dom w paprociach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.03.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Murator, D07 "Praktyczny". Chcieliśmy mieć projekt dający nam gwarancję, że będzie przygotowany b. szczegółowo, bez błędów. Tych ostatnich nie udało się jednakże autorom projektu uniknąć (niezbyt poważne, ale jednak)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.03.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Polecam projekty pracowni Dominanta, http://www.dominanta.pl, pozdrawiamy wszystkich budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.03.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Archipelag.Ma zdecydowanie najładniejsze i najciekawsze projekty.No i nie są sztampowe,oklepane,szare,smutne i wyróżniające się z masy innych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 20.03.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Mam dom w/g projektu Archon Plus. Było w nim, niestety, wiele poważnych niedociągnięć. (czytaj: błędów). Wprawiało to wykonawców w tragiczny codzienny frasunek. Słowa,które z szewską namiętnścią ciskali pod adresem Pani Architekt,były najcięższego kalibru. Uszy więdły, dech zapierało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kołatka 20.03.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Ara ponieważ najwięcej projektów Forumowicze zamówili właśnie w Archonie( wg sondażu) to podaj nazwę swojego projektu, może komuś pomożesz uniknąć tych samych kłopotów.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.03.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Piatka jednak budujesz Merlina! . Juz kilka razy ogladalam ten domek na stronie firmy. jak wczesniej pisalam projekt jest rewelacyjny. Jestem ciekawa, czy cos chcesz zmienic w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.03.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Witaj Aleksandryto ! Bardzo Ci dziekuję, słowo "Buduję" jest bardzo na wyrost. Jest to ostateczna decyzja i etap oczekiwania na mirror projektu. Widzieliśmy też inne ładne domy i to nie dworkowe, ale o zbyt połamanej bryle i w efekcie o porównywalnych lub >powierzchniach i takich też kosztach... no i ten przyciągnął nas...Może damy radę. jest prosty. Niezmieniam wiele. na parterze chcę tylko kosztem (niestety) pięknej kuchni wygospodarować dla siebie niewielką pracownię, potrzebna mi też konkretna suszarnia z prasowalnią, a na górze będzie 1 pokój więcej. nie tracąc nic z bawialni i ping-ponga... Poza tym duży taras wokół... Ach, jak fajnie pomarzyć... Ale to wszystko etapami A można wiedzieć co Ty budujesz i polecasz? serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.03.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Na razie jestem na etapie szukania projektu (wiesz cos o tym ). tak do 150 m2. A kuchnia w merlinie jest rewelacyjna 17 m2. Tak jest w starych domach. Juz widze wyspe na srodku albo okragly stol suuuper. No ale jak trzeba kroic to trzeba . Wlasne potrzeby sa najwazniejsze. A moze.... pokroisz inne pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 21.03.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Pierwotnie chciałem projekt z Horyzontu. Nadal uważam , że Horyzont ma najładniejsze projekty. Niestety ukierunkowanie działki spowodowało , że musiałem szukać innych projektów. Teraz mam projekt z Archigraphu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 22.03.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 D08 przestronny - nie za duży, bardzo praktyczne rozłożenie pomieszczeń, parterowy. Nic dodać nic ująć. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 23.03.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Archipelag-projekt Tina z dużymi zmianami, było w projkecie pare baboli-jak np. w wolnostojącym domku ogniomury, w salonie pojedyncze drzwi balkonowe-90 cm, na wprost wejścia do domu-wc, brak scianki kolankowej wybierajac powtórnie wybrałabym którys z projektów muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda d 23.03.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Atrium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzbianin 23.03.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 HORYZONT -wierzbaII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 23.03.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Mamy Manuelę z Archipelagu z niwielkimi zmianami + podpiwniczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts