Grzegorz Michalski 18.05.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 "Dom doskonały" z pracowni Jota z Gdańska. Narazie jestem na etapie uzgadniania zmian do projektu typowego. Chcę go wybudować z ytonga grubości 40 cm i przesunąć jedną ścianę zewnętrzną. Na razie kontakt z biurem przez mail bardzo dobry, i oby było tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 18.05.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Archon + Wybudowałem dom w fiolkach z niewielkimi przerobkami oraz czesciowym podpiwniczeniem. Projekt b. dobrze wykonany, dom b. funkcjonalny, zadnych zastrzezen. Biuro rowniez w porządku, udzielili mi niezwłocznie wyjasnien na zadane kiedys pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 07.07.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 ANGELA z garażem z HORYZONTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 08.07.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Cztery kąty z Apa-domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 14.07.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 http://agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=104&usid=1 wybraliśmy z agrobispu jest najładniejszy z setek, które oglądaliśmy 1- prosty 2- symetryczny 3- pustka nad częścią salonu 4 -jasny 5-swojski, by nie powiedzieć wsiowy w dobrym tego słowa znaczeniu ale jeszcze nie jest budowany Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 15.07.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 MIŁKA z Archipelagu, ale przyznam że posłużyła raczej jako materiał wyjściowy do naszego domu, niż jako projekt gotowy bezproblemowe pozwolenie na dowolne zmiany, natomiast sam projekt z dużą ilością błędów i niedomówień, mógłby sprawić spore problemy, gdyby chcieć się trzymać go jakoś bardziej precyzyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 15.07.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Zorza-2 z Archeton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanusia 29.07.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Wybrałam TOMASZKA z pracowni DOM DLA CIEBIE (http://www.domdlaciebie.com.pl) narazie ten projekt najbardziej zawrócił mi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dark Avenger 29.07.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 M&L Lipińscy - LMP07 duży ale rozwojowy - 150m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.07.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 archigraph z krakowa njbardziej przypadl nam do gustu domek victoria tylko mamy zbyt duzo przerobek w srodku no i mamy teraz problem bo sie krecimy "wokol wlasnej osi" niewiedzac co zrobic dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 02.08.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 z Archetonu dom KROKUS z małymi modyfikacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 02.08.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Latarnik, KrzysiekS, ja również buduję w/g projektu Archonu (Pod sosnami). Jest duże podobieństwo wnętrz, zwłaszcza parteru w tych domach, dość nietuzinkowanego i wyrafinowanego. Frajdą dla mnie jest urządzanie otwartej przestrzeni na dole. Za to golgotą -zmaganie się z łazienką na górze. Jest jeszcze kilka elementów naszym zdaniem niedopracowanych, które naraziły nas na zbędne koszty. Żałuję , że nie konsultowaliśmy się z architektem. ŻYCZĘ ŻEBY SIĘ WAM SYMPATYCZNIE MIESZKAŁO pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ala II z Archipelagu . Stali na zbrojenia ( w/g projektu ) kupilismy tyle, ze mozna by wybudowac niezly bunkier. Poza tym drobne niescislosci, w pore wychwycone. Ogolnie moze byc. Najwazniejsze , ze efekt koncowy, tj. sam domek jest bardzo ladny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KFKF 03.08.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Projekt z archigraphu. Troszkę mało czytelny, i musiałem sporo się przyglądać aby wyczaić dokłądnie o co chodzi, albo szukać wymiarów. Pozatym było kilka dziwnych rzeczy w projekcie np. okno przy samej ścianie co stwarzałoby brak możliwości powieszenia karnisza Ale ogólnie dom naprawdę ładny. Typ Verona. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 04.08.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 pracownia Domus, projekt Feniks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.08.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 My mamy dom z konkursy DOM DOSTEPNY 2002. AGM 0201 proj. G. Miąsko.W katalogu projektów Muratora nazywa się C 76 Na Skraju. Jest super. Jest nieduży a ma wszystko: gabinet, 3 sypianie, spiżarnię i garderobę. Najważniejsze że przy naszej sypialni będzie osobna łazienka i garderoba. Miał wprawdzie tylko 1 garaż ale pan architekt szybko i bezproblemów (za drobną opłatą) przerobił na na podwójny. I jest tani w budowie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogrod-NIK 22.07.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Murator C77a- bardzo praktyczny, tani i dobrze zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.07.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 mojego faworyta nie ma , wlasciwie to faworytow jeden z pracowni Boduch drugi to W11 Wlada Kowalskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 24.07.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Archon Dom w Poziomkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 25.07.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 wybralismy projekt z pracowni agrobisp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts