Nefer 26.12.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Natchnięta przez to forum - zajrzałam do ArchTim i znalazłam dokładnie to czego szukałam - Topaz I teściowie będą niezależnie od nas I my od nich i salon jak trzeba i zmieści się na działce - super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 27.12.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Pracownia "Domek" z Łodygowic. Mają niewiele projektów, ale domki sympatyczne, bez udziwnień. Czy są błędy, nie wiemy, okaże się w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.01.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Mamy Babie Lato z Apa-domy. Świetny domek, dający duże możliwości i można go realizować etapami. Można też zrobić w nim 2 niezależne mieszkania w razie potrzeby. Wymaga jednak dużej działki. Minimalne wymiary podane na stronie są na prawę minimalne i dom będzie wyglądał nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 01.01.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 U nas VIRGO II z pojedynczym garażem z DOMUSA. Nam sie bardzo podoba. Nie wiem dlaczego do dzisiaj na ich stronie jest tylko wersja z podwójnym garażem. Były drobne błędy w zestawieniu więźby dachowej ( źle zwymiarowane bale, za dużo słupów), ale poinformowałem o tym DOMUSa coby następni mieli lepiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 03.01.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Archon+ - mają ładne domki i majstry mówią że projekty mają dokładnie rozrysowane i nie ma problemów przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frenklin 11.01.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Ja wybrałem "ROZYNĘ" - nowość z grupy ARCHIPELAG.Po przeczytaniu opinii o ARCHIPELAGU widzę że czekają mnie nielada problemy! Chyba znowu będę spał po 2godziny dziennie i przeżywał - a może nie będzie tak źle. Jeżeli ktoś z forumowiczów zdecydował się również na ROZYNĘ to proszę odpiszcie [email protected] - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 11.01.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Lutnia z Atrium i nikt inny na forum go nie buduje i nie budował chyba - nie znalazłam w każdym razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 12.01.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Polecam projekty pracowni Dominanta, http://www.dominanta.pl, pozdrawiamy wszystkich budowniczych Myślałam, że będe sama : Dominanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 12.01.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Archon+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 15.01.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Latarnik!Czy koszty tego domku podane przez Archon były realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBDG 16.01.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Inny - firmy ArchiprojektAPS101 - L (tzn. lustrzane odbicie) http://www.archiprojekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 16.01.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 najprawdopodobniej Archdesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 18.01.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Omega z Archtimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.01.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 historia zaczęła się od archonu, potem był archigraph, aż zdecydowaliśmy się na WB 3920 z Agrobisp-u oczywiście ze zmianami, bo wersja oryginalna jest nieco "przysadzista" (podwyższyliśmy poddasze, dodaliśmy wiatrołap i wygospodarowaliśmy na parterze mały gabinecik - niestety kosztem kuchni i salonu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.01.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Witam! A ja już sama nie wiem co wybrać. Najpierw był Archipelag - Aga, potem Horyzont - Słoneczko. A teraz już "prawie napewno" zdecydowaliśmy się na Chaber 2 z Archetonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 23.01.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Też wybieram i co tydzień zmieniam projekty. Powiem szczerze, że najbardziej gustuję w Archipelagu, ale projekty Muratora też są świetne. Trochę zrewidowałem pogląd na Archipelag po przeczytaniu tylu negatywnych postów. Wstępnie wybrałem projekt "IDALIA", ale juz widzę, że problem będę miał z poddaszem, więc rezygnuję. Z Muratora wybrałem "NIEWIELKI" -wariant I, ale jest on szerszy o 1,40m i nie nadaje się na działkę /koszt stan sur. zam. 144,3zł/A przy okazji nie wiem czy to jest błąd, ale mniejszy i o wiele prostszy domek /na który tez zwróciłem uwagę/ kosztuje 144,4zł. Czy to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogrod-NIK 23.01.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 C77a "Zręczny"- z MURATORAzagłosowałbym -ale nie wiem jak wziąć udział w sondażu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 23.01.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Zapomniałem wyżej napisac , że chodzi o projekt "ZRĘCZNY". Fajnie, że jeszcze go ktoś wybrał. Skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 26.01.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 No to ja już wybrałam. Archeton. A projekt Chaber 2 http://www.archeton.pl/index.aspx Man nadzieję ,że sie nie pochlastam zanim go skończymy budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.01.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 archon+ i jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts