Paweł81 07.11.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Czy ktoś buduje lub wybudował projekt Antosia z pracowni Dom na piątkę? Zastanawiam się nad jego wyborem i nie wiem czy ma jakieś wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł81 10.11.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Czy ktoś budował dom z projektu Antosia z pracowni Dom na Piątkę? Nie wiem czy ten projekt posiada jakieś wady. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat tego projektu ( http://www.domna5.pl/index.php?option=com_properties&view=properties&task=showproperty&id=47 ) Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonea 17.09.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Czy wybrał Pan ten projekt? Jestem zainteresowana Antosią i chciałabym poznać opinie na temat tego projektu. Czy ktoś budował dom z projektu Antosia z pracowni Dom na Piątkę? Nie wiem czy ten projekt posiada jakieś wady. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat tego projektu ( http://www.domna5.pl/index.php?option=com_properties&view=properties&task=showproperty&id=47 ) Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIA85329 18.09.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam. Wybrałam projekt Antosia i właśnie jestem na etapie fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 18.09.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 trochę dziwnie ułożenie pomieszczeń 5,6,7 na parterze i wychodzi korytarz do garderoby i łazienki, to bym jakoś zmienił. Nie robiłbym ścianki działowej przy schodach i poprosił o przeliczenie podciągu (likwidacja podziału na dwa hole na parterze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonea 19.09.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Witam, my jesteśmy na etapie wyboru projektu. Wśród naszych faworytów jest Antosia z garażem http://www.tooba.pl/projekt-domu-Antosia/a,s_pd,idp,12847.html. Czy Pani również buduje z garażem? Czy wprowadziła Pani jakieś zmiany? Zastanawiamy się nad doświetleniem pomieszczeń na górze i wstawieniem kilku okien połaciowych i zlikwidowaniem pomiędzy kuchnią a salonem.Będę wdzięczna za kontakt i wszelkie podpowiedzi. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonea 19.09.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ... nie napisałam że chcemy zlikwidować WC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonea 19.09.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nie robiłbym ścianki działowej przy schodach my też o tym myśleliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIA85329 19.09.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Zlikwidowaliśmy wcięcie w salonie( kosztem tarasu), garaż jest trochę wysunięty do przodu, wc zlikwidowane, łazienka troszkę powiększona. Wybraliśmy dlatego ten projekt gdyż najpierw wykończymy dół zamieszkamy i stopniowo będziemy kończyć górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts