porada prawna 07.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witam, mam problemy z pozwoleniem od geodety. Koleś ewidentnie próbuje przedłużyć całą sprawę albo nie zna się na rzeczy. Mam papiery z jego decyzją i decyzją innego geodety które mówią co innego. Chce skorzystać z porady prawnej przez internet bo słyszałem że są tańsze od prawniczych normalnych. Ktoś może mi coś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 08.11.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Za chwilę pojawi się kolejny jednopostowiec, który opisze gdzie to on dostał poradę prawną przez internet ( oczywiście nie bezpłatną) i jaki to on jest zadowolony. Jeśli rzeczywiście potrzebujesz porady w sprawie geodezyjnej, to po pierwsze inaczej opisałbyś swój temat np. mam problem z geodetą itp. a nie szukam porady prawnej. Po drugie geodeci nie wydają pozwoleń. Po trzecie to co napisałeś nie trzyma się kupy. Po czwarte jeśli rzeczywiście masz problem to go opisz dokładnie i ze szczegółami ( jaka decyzja ?) a pomożemy ci bezpłatnie. A po piąte jeśli już tak bardzo chcesz wcisnąć się z reklamą to uważaj na to co piszesz. Kod pocztowy który podałeś to kod krakowski ulica Lucjana Rydla a miejscowość Krasowa ( powiat strzelecki, województwo opolskie) ma kod 47-150. Strasznie łatwo was rozszyfrować Edytowane 8 Listopada 2011 przez aglig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 08.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 brawo! też uwielbiam wszelakich niedorobionych PRowców i skrytoreklamodawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts