mymlok79 08.11.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam serdecznie, własnie jak w temacie. Kupuję mieszkanie, w którym są zamontowane takie drzwi. Chciałem się zapytać, czy znacie tego producenta? Czy da się tu wymienić wkładki w zamkach? Dziękuję za pomoc. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymlok79 08.11.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Już nie trzeba ;-(Znalazłem, są to drzwi Labrador, pytanie tylko, czy można w nich wymienić wkładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarowa2 08.11.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Już nie trzeba ;-( Znalazłem, są to drzwi Labrador, pytanie tylko, czy można w nich wymienić wkładki? raczej tak tylko trzeba zmierzyć wkładki proponuje system jednego klucza i od wewnątrz wkladkogalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.11.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Raczej nie..drzwi ze zdjęcia to typowe "chińczyki" i nie każde z nich mają europejskie wkładki. Idź z tym kluczem do ślusarza to może Ci powie, czy taka wkładka jest do kupienia. I ew. gdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryhu82 15.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Weź otwieracz do konserw i otwórz nim sobie te drzwi dookoła Zdejmij szyld i zobacz co pod nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts