kami1227 19.01.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ano właśnie. O tym nie gadałam, że może na krócej jakoś... Dzięki za sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 19.01.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A my na razie wstrzymaliśmy decyzję o wzięciu kredytu do odwołania. Na razie czekamy na zwrot z US(mam nadzieję, że nie będzie problemów) i wtedy montujemy okna. Musimy zwolnić tempo i zobaczymy czy w tym roku znajdę pracę. Kredyt zawsze możemy wziąć, im więcej zrobimy za własne oszczędności tym będzie mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 19.01.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Z tego co się orientuje to jak nie wykorzystacie całości to nie trzeba podejmować ostatniej transzy i wtedy jest mniej do spłacenia.. i można skrócić okres kredytowania.. jeśli macie taką zdolność to brać ile bank daje a potem po prostu nie wybierać wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.02.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Kami przeczytałam u Kasi że "szydełkujesz" A robisz może obrusy ?? potrzebuje taki około 150 cm okrągły w kolorze złamanej bieli... co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.02.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 aaaaaaaaaaaaa może pokażesz jakieś swoje prace >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 02.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No właśnie, gorąco proszę o zaprezentowanie swoich prac. Ja ostatnio dostałam od sąsiadki, starszej pani serwetę robioną na szydełku. Jak powiedziała zrobiła mi do nowego domu i żebym o niej nie zapomniała, jak już jej zabraknie. Czekamy na zdjęcia prac:D. Pozdrawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 02.02.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) aaaa Witaj Mugatko Strasznie mi miło cię tutaj widzieć Ten mój wątek to taki jeszcze baaardzo przedbudowlany, ale jasne. "cośtam" wkleję. Na ten przykład: http://www.allegaleria.pl/images/dq7iuouc66793my6xsd.jpg http://www.allegaleria.pl/images/6p8h130qjwmt200le7l.jpg http://www.allegaleria.pl/images/cqas5y1nc5xzhtqjnrio.jpg http://www.allegaleria.pl/images/x4uh21n52gbtil6xwsy.jpg http://www.allegaleria.pl/images/w9ot61fr0u76aph257zh.jpg Póki co tym się mogę pochwalić Nic wielkiego, ale mnie strasznie cieszą zdjęcia od zadowolonych posiadaczy Edit: poduszki - tylko naszywki moje Baza już właścicielki. I troszkę Wielkanocnie - na dobrą wróżbę "Byle do WIOSNY!!!" http://www.allegaleria.pl/images/0wjo1e5bseigrrwyqb0u.jpg Edytowane 2 Lutego 2012 przez kami1227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.02.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Witam sie Kami u Ciebie;-) tez uwielbiam szydełkowac;-) przyznam ze jeszcze nie przeczytałam Twojego wątku (zaraz to zrobię!) ale tak na szybko mam pytanie czy ta kuchnia powyzej jest Twoja? zaciekawiły mnie te firanki! ups doczytałam;-)) jestescie dopiero na poczatku drogi! ojejuuu jak to dobrze ze my to juz mamy za sobą, walka z bankami ,oj tego do kmonca zycia nie zapomnimy) nie mniej zycze powodzenia i duuuuuuuuuuzo cierpliwosci do wszystkich ekip jakie przewina sie podczas budowy;-) Edytowane 2 Lutego 2012 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 02.02.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witaj psosin Niestety w tej kuchni tylko firanki moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Śliczne te Twoje prace, masz się czym chwalić wklejaj wklejaj takie cuda, miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 03.02.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 śliczne twoje prace!!!! zazdroszczę talentu! A jak sprawy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 03.02.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dziś na 17.30 jedziemy do architekta . Opowiem co i jak po wizycie. Dzięki za komplementy :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 05.02.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) Witam niedzielnie i mroźno. Po wizycie u architekta informacje do opublikowania następujące: ;D Wszystkie "kwity" pozałatwia on; prąd, wodę, plany (których nie ma w gminie) i urbanistę. Myśli, że PnB na koniec kwietnia może da radę, bo urbanista w łasku długo trzyma plany. No nie wiem... Może. Ale do tej pory ogrodzimy działkę i może coś ponasadzamy na wiosnę I pojechaliśmy na działkę "pomierzyć krokami" dom Więc miałam okazję pstryknąć fotkę, ale, że mróz -23 to tylko jedną, bo się bałam o aparat Wymiary: 26m szeroka i długa 60m. W "domu" moja córa i małżonek http://www.allegaleria.pl/images/gz9duqghbgbsahilj5.jpg A mój szydełkowy konik to dzieciaczkowe dodatki. Czapeczki, butki i takie tam słodziaczkowe ubranka. Zaczęło mi się, jak urodziła się Tosia i tak już mi to szydełko prawie codziennie towarzyszy. Ale teraz postanawiam nauczyć się maszyny do szycia No zobaczymy... http://www.allegaleria.pl/images/tzn6umkt1965cvnu04r.jpg Edytowane 5 Lutego 2012 przez kami1227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 08.02.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Kami przeczytałam u Kasi że "szydełkujesz" A robisz może obrusy ?? potrzebuje taki około 150 cm okrągły w kolorze złamanej bieli... co Ty na to ? Ach doczytałam zapytanie Jasne. Troszkę teraz jestem zawalona maluszkowymi pierdółkami, ale moja mamusia uwielbia takie duuuże wyzwania Jeśli masz jakieś konkretne "wytyczne" to proszę o priv ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 08.02.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jejku jakie piękne buciki, czapusia i opaska.. mmmm super.. w sam raz dla mojej córci, która na przyjść na świat na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 08.02.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Na dniach? To zazdroszczę bo ten zapach maleńkiej istotki to coś najpiękniejszego na świecie. Trzymam mocno kciuki za szczęśliwe i w miarę bezbolesne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wow na dniach? to dołączam się do kciuków! ja też uwielbiam ten zapach dlatego mimo, że moja ma 1,5 roku jakoś nie mogę się rozstać z dziecięcym proszkiem do prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 08.02.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mój syn też ma półtorej roku (tzn skończy 18 lutego) ale piorę jemu z zwykłym proszku:) ale zapach jego po kąpieli jest bezcenny:) termin mam właśnie na 18.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No to Kamilko trzymam kciuki ja już dawno bym mogła w normalnym prać, ale nie mogę się powstrzymać no to już synek niedługo będzie miał towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.02.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Zemdlałam na widok szydełkowych robótek. Cudowne! Zazdroszczę bardzo działki w takiej cenie i w tym wymiarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts