mly 16.03.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czy ktos wie jaka jest zywotnosc grzalki w takim boilerze? Mi sie przepalila po 5 latach ciaglej eksploatacji, czy to za szybko? Moze nie pwinna sie wogole przepalic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 17.03.2004 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Napisz więcej. Jakiej firmy podgrzewacz, jaka pojemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 18.03.2004 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ariston, 25L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 19.03.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 w zasadzie nie powinna. Ale działa na nią woda o dość wysokiej temperaturze imoże być agresywna w stosunku do niej. Trzeba wyjąć grzałkę i wtedy zobaczysz. Jeśli nie ma mechanicznych uszkodzeń, to znaczy że drut grzejny był kijowej jakości, loub jakiś błąd technologiczny. Możebyć też tak jak kiedyś miałem w pralce. Grzałkę dosłownie rozerwało. Kiepski materiał podatny na korozję. Tak czy inaczej czeka Cię wymiana. Na temat Aristona zdania są różne. Moim zdaniem, 5 lat to trochę za krótko. Pozdrawiam Juras XR4Ti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 19.03.2004 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliali 19.03.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Wygląda że była słabej jakości. Ja mam używaną od dwudziestu lat w polskim bojlerze. Jak do tej pory bez problemów. Kostrukcja raczej wyklucza awarię ale teraz oszczędzają na wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts