baba na budowie 09.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A czy ktoś jeździ tym autem? Jak jest z awaryjnością? Bo słyszałam opinię, że non stop to auto stoi w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 09.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Bravo jednak w odstawkę? Ogólnie KIA (przynajmniej od dwóch generacji wstecz) ma dobre opinie jeśli chodzi o bezawaryjność. Mam Rio, znam kilka osób które mają, Ceed-a, Sprotage, Soul-a i nie zetknąłem się żeby ktoś miał kłopoty. Niestety co do Vengi nie znam nikogo kto by miał. Co prawda wszędzie trafiają się bardziej i mniej udane modele, ale jakby było tak tragicznie że ciągle w serwisie, to przy 7 letniej gwarancji z torbami by poszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 10.11.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Po prostu badam wszystkie możliwości. venga wydaje sie być super, przestronne wnetrze, duuuzy bagaznik i wszytskie elementy bezpieczeństwa. Ale sprawdzałam na ADAC i ma wysokie koszty utrzymania. Za to na forach przeczytałam, ze awaryjna. Ponoć nie chcą uwzględniać reklamacji w ramach gwarancji i sprawy często kończą się w sądzie. Nie wiem czy to prawda. Rio też jest fajne, ma dobrą cenę, tylko ten bagażnik:( Ale w zasadzie w tej klasie wszystkie auta chyba będą miały bagażniki wielkości wieczorowej torebki. No bravo ma większy trochę. A swoją drogą ciekawe, ze skoro wymyślono czujniki parkowania i zmierzchu to ciekawe czemu dla kobiet nie wymyślono czujników skrzyżowania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts