aga84 09.11.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam, mam takie pytanie. W moim nowym domu na gladkie sciany z tynkiem cementowo-wap. nalozono grunt ( Śnieżke Grunt) i powstala taka brzydka struktura. Sciana nie jest juz gładka. Jestem przekonana ze to wina wałka, bo mial dlugie wlosie. Czy jak bedziemy malowali juz wybranymi kolorami i walkiem o krótkim wlosiu to sciana sie wygladzi?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 09.11.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 raczej nie , papierek ścierny w rączkę i wio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga84 09.11.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No moj maz mowi ze maja byc sciany przetarte flexem czyli papierem sciernym, mam nadzieje ze to cos da, bo jak nie to mu chyba łeb urwe, takie ladne "mielismy" sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.11.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 fleksem to niech on lepiej się nie bierze do tej roboty bo może ostro narozrabiać , zwykła ręczna przecieraczka z papierem ściernym wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 10.11.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 śnieżka grunt ze średnimi wałkami tak ma, robi sie chropowata nieco ściana, też tak miałem, ale mi się to podoba, po dwukrotnym pomalowaniu farbą powierzchnia sie nieco wygładza, ale lustra nie ma, tak "gładka chropowatosć", za to zaletą tego jest to, ze maskuje wiele niedokładności powierzchnia najlepiej zanim zaczniesz cokolwiek trzeć to weź na kawałku ściany przemaluj dwoma warstwami farby i zobaczysz czy ci sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga84 10.11.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Tym flexem to malarz ma pracowac. Tą przecieraczka to chyba z rok by robil bo to 1000m2.No zobaczymy co wyjdzie, ale tez mam plan pomalowac 2 warstwy np w miejscu gdzie ma byc zabudowa z szaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts