tomek6401 09.11.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam.Do granicy sąsiada mam 4m a ze syn kupił sobie auto, chcę z boku domu dostawić wiatę , czy mogę bez pozwolenia z gminy i sąsiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 11.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Poczytaj tutaj bo nie chce mi się powtarzaćPost 73http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172489-Wiata-garażowa-a-garaż/page4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amandzia 19.12.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Pozwolenia nie potrzebujesz, ale należy to zglosić, po przez podanie i załączniki: rysunki koncepcyjne, rysunek na mapie ( mapa działki ze starostwa ), do starostwa powiatowego. I to jest tak, że oni mają 30 dni na odwołanie się. Jeżeli nie dostaniesz żadnego listu pocztą, to po 30 dniach możesz iść odebrać potwierdzenie. Z racji tego, że to wiata i jeżeli ją ulokujesz 4m od granicy to nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts