gataka 09.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam,posiadam działkę rolną, która w studium kier. i uwarunkowań jest oznaczona jako budowlana. aktualnie gmina podjęła uchwałę o przystąpieniu do sporządzenia mpzp dla części gminy, niestety według mapki na której zaznaczono obszar dla którego plan będzie sporządzany moja działka znajduje się tuż za granicą tego obszaru. moje pytanie: czy w momencie kiedy projekt planu będzie "wystawiony" i można będzie wnosić uwagi jest szansa na zwiększenie obszaru dla którego nowy plan jest projektowany o moją działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 10.11.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Nie ma takiej możliwości. Plan może obejmować tylko jakiś wybrany obszar. Tutaj ważne jest aby od początku wiadomo było o jaki obszar chodzi . Dlatego juz uchwała o przystąpieniu zawiera określenie tego obszaru. Zmiana obszaru wymagała by zmiany uchwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gataka 10.11.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 tego się obawiałam... ale dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts