Barbossa 02.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 a co do reszty:czas (3 dni)- zależność bez znaczeniajak i wieniec - również bez znaczeniazasypywać trzeba równolegle po obu stronach, tak też zagęszczaći tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.12.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 poszło mi w piętydla mnie jesteś "ty"jak Ci nie pasuje, to z tego powodu jest mi naprawdę....wszystko jednopiszesz dużo, ale chyba nie na tematnie che mi się z Tobą "gadać", za leniwy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.12.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Mister projekt. Czy architekci mają przedmiot związany z konstrukcjami? Bo raczej tak. Poza tym chyba kryzys w branży bo tyle czasu spędzić na klepaniu mądrości to może chyba bezrobotny. Szału nie ma kolego, tym bardziej że twoje obszerne wypowiedzi nie są podparte podstawową wiedzą jak to na budowie u Edmunda było. Ma ławy, czy nie ma, a może kamienie w narożach wrzucił prosto w wodę, obsypane to było czy nie było.... Kaszpirowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmund1206 04.12.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam, jeszcze raz dziękuję za rady. Narożnik został rozebrany i jeszcze raz wymurowany. Po wymurowaniu przez tydzień nic nie działo się, więc fundament został ocieplony styropianem do fundamentów, a niedawno także obsypany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.12.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Gdybyś poczekał na zakończenie tej historii ze strony Edmunda nie musiałbyś nam tyle czasu poświęcać pisząc jak na zaliczenie u profesora. Na forum o budowlach wielokubaturowych z pewnością byłbyś miszczu, a my jak widać za ciency jesteśmy ze swoimi malutkimi domkami, chociaż jak widać nie trzeba konstruktora, aby powyższy problem rozwiązać. Poza tym naucz się cytować, bo czytać się tego nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Na zakończenie wyjaśnię ci tylko, że zajadów nie mam. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.12.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 A dziękuję. Podpowiem ci jeszcze tylko, że można wykupić na tym forum profil płatny, nie trzeba tak na siłę udowadniać, że się jest debeściakiem. Dla takiego specjalisty nie będzie to zapewne duży wydatek, a i w Nowym Roku pewnie zlecenia sie posypią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.12.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Eeee no to szacun. Ja bym się nie odważył w avatarze reklamy umieszczać, bo admin to wyłapie. Ale życzę szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.12.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 nie chodzi mi o reklamowanie się na forum - ktoś będzie zainteresowany, wejdzie na profil, zapyta się na priv i tyle (być może będziemy w stanie pomóc - zrobić projekt, pomóc technicznie czy polecić jakąś pracownię w danym województwie którą znamy etc). Cytat z profilu ... jestem tu nie dla domu, lecz towarzysko Nick reklamowy, albo zmiana na profil płatny, albo ban. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROJEKTcad 12.12.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Cytat z profilu ... Nick reklamowy, albo zmiana na profil płatny, albo ban. pozdrawiam, majki Witam "Cytat z profilu ... jestem tu nie dla domu, lecz towarzysko" skoro jest możliwość wyboru takiej opcji - to taką opcję można wybrać. zmieniłem wcześniejszy post - wytłumaczenie jest zbędne. proszę skasować profil, czy zbanować - czy jak to tam się robi, bo sam nie potrafię usunąć profilu. Posty wykasowałem - żeby nie były formą "Reklamy" - prosze skasowac post - temat założony o pompach ciepła (moje wczesniejsze pytanie) - dałem tam 0 zamiast tekstu. Pozdrawiam i Wesołych Świat Życzę. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez PROJEKTcad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekb 27.12.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Gratuacjie za tyle czasu potwierdzonego muratorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts