Agawa 17.03.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam serdecznie, mam na imię Agnieszka i jestem z Gdańska. Razem z mężem rozpoczęlismy przygotowania do budowy domu koło Nowego Dworu Gdańskiego (30 km od Gdańska). Mamy wybrany projekt. Zamierzamy budować systemem gospodarczym. Juz złożylismy wniosek o wydanie decyzji o zagospodarowaniu terenu na naszej działce, jak go otrzymamy składamy paiery pozwolenie na budowę. Póki co w wakacje zaczynamy produkcję pustaków, sami bedziemy robić. I na wiosne przyszłego roku budowa ma ruszyć pełną para. Ale sie rozpisałam, mam nadzieje że znajde odpowiedzi na nasze pytania a i sama mam nadzieje słuzyc pomocą, wielka pozdrówka Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 17.03.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witaj Agnieszka. Zapraszam Cię do wątku TRÓJMIASTO I OKOLICE, gdzie jest parę osób budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts