Redakcja 19.11.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Oczywiście, tytuł "Forumowicz wielki sercem" dla wszystkich biorących udział w aukcji - taki tytuł jest tradycją forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Jak my lubimy takie zastanawiania się Redakcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 hej nie radzę sobie z wklejeniem zdjęcia (nie było mnie tu ho ho albo i dłużej )i zapomniałam jak i co trzeba było robić .Zresztą wtedy też nie byłam orłem . Może prześle na maila fotkę :)i ktosik by mi pomogł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dawaj do mnie na PW link do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dawaj do mnie na PW link do zdjęcia kochaniutka dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dzięki za pierniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 hmmm a jak tak po cichuteńku sobie myślę (być może za bardzo wybiegam myślą do przodu i to tylko sfera marzeń) a może... udało by się zebrać troszkę więcej i starczyło by na te najlepszej klasy aparaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Tutli_putli, te Franiowi wystarczą To wszystko to i tak 1000 x więcej niz mi sie marzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.11.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Kochani, bo ja dopiero teraz dotarłam (internet mi wyłączyli). Fanty wrzucę wieczorkiem, ale bardzo bardzo chciałabym poprzeć propozycje tutli_putli. Jeśli Redakcja by się zgodziła - może udałoby się przedłużyć licytacje tak, żeby udało się uzbierać na te najlepsze aparaty dla Franusia? Ślicznie się to wszystko rozkręciło, więc myślę, że się uda w standardowym terminie, ale jakby się nie udało... Franiowi pomożemy bardziej... Agnes może jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.11.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Tutli_putli, te Franiowi wystarczą To wszystko to i tak 1000 x więcej niz mi sie marzyło AgnesK ale zawsze warto spróbować ściskam mocno całą waszą rodzinkę a najbardziej Franule za te wszystkie codzienne bitwy jakie staczacie o zdrowie maluszka. Śledzę losy Frania od samego początku i nigdy nie wiem co mam napisać bo zawsze oczy mi się mocno pocą i brakuje za każdym razem słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dzięki kochane kobietki:)Aparaty już sa zamówione. Poza tym w tych droższych są funkcja, z których Franiu i tak nie potrafiłby i nie mógłby korzystać. Przynajmniej w aparatach firmy Phonak. Te, które zamówilismy są naprawdę bardzo bardzo dobre:)W styczniu jedziemy na turnus 'wczesne wspomaganie rozwoju dziecka'. To będzie bardzo wazny turnus dla Frania - codziennie będzie pracował z rewelacyjną neurologopedką, bardzo mi na tym zależało. Obiecuję, że całą nadwyżka przeznaczona będzie na ten cel własnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.11.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Agnes kurcze ile na ten turnus rehabilitacyjny potrzeba? Bo nam się trochę aukcja pospała, a może jak będzie konkretny cel do osiągnięcia to znów się rozrusza??? Ludziki Kochane są jeszcze nie licytowane fanty - może ktoś by miał ochotę? Przecież jak Agnes za aparaty zapłaci to co jej na turnus zostanie? 400? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga chyba kiedyś pisała, że ten turnus 5000zł, ale nie wiem czy czegoś nie pomieszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 czyli przynajmniej 10 tys musimy przekroczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.11.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dobrze by było, żeby chociaż z 3 tys. na ten turnus udało się zebrać... Brakuje 2.500, więc może uda..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Nemi, cudna z Ciebie kobieta:)Ale naprawdę jest dobrze. Lepiej niż dobrze:)Cudowni jesteście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 27.11.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) Na jakie konto wpłaty i czy za 3 przedmioty mogę zrobić 1 przelew na łączną kwotę? Co w opisie? Edytowane 27 Listopada 2011 przez EDZIA pomyłka - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Wpłaty:Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”ul. Łomiańska 501-685 Warszawa61 1060 0076 0000 3310 0018 2660 tytułem: 10684 Kossowski Franciszek- darowizna na pomoc i ochronę zdrowia Sądzę, że może być razem jedna wpłata. Potem w mailu do Agnieszki, prócz ksero wpłaty, trzeba koniecznie napisać nick z Forum i jaka kwota za co.Na przykład:W kesero będzie kwota 120zł. A w mailu Aga procz tego dostanie, że to od "nick z forum" za "ściereczki o anety s - 20zł" i "butelka wina od AgnesK - 100zł". Jak Aga dostanie maila z potwierdzeniem da znać Wystawiającemu od kogo dotarły pieniążki.Sądzę, że to nie będzie problem dla nikogo. Potwierdzenia się Agnieszce przydadzą aby ew. móc szukać w Fundacji zagubionej kwoty, bo przy takiej ilości wpłat w tak krótkim czasie może dojść do jakiś nie chcianych pomiłek, albo też czasami Fundacja nie może odczytać czegoś i wtedy też się przydaje potwierdzenie. Aguś jak coś jeszcze zapomniałam, to, proszę dodaj od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.11.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) Agnes Dziewczęta czy potwierdzenia wpłat przesyłać do Agnes na prv, czy może będzie jakiś mail, gdzie to będzie można wysłać? Edytowane 27 Listopada 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Juz napisałam w wątku, który załozyła Edzia:) Rany Julekkurka wodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts