Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe uszka dla Franiuszka - AUKCJA TRWA do 27 listopada, godz. 22.00!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spróbował by ktoś wątpić w naszych Forumowiczów, to już takiemu Aguś wytłumaczysz jaka siła jest w Ludziach, nie?!

;-)

A Franio jaki dumny będzie jak już będzie rozumiał ile Ludzi o Niego walczyło. Opowiesz Mu wszystko na pewno.

I wierzę w to, że Franio poniesie to otrzymane Dobro ze sobą w świat/życie i każda najmniejsza okazana Mu pomoc będzie procentować jeszcze większym Dobrem. I nawet, jeśli my wszyscy nie będziemy mogli fizycznie być tego świadkiem, będziemy tam przez ta malutką cząstkę, którą Franiowi teraz serdecznie ofiarowujemy. I to jest piękne.

Czy ja mogłabym prosić Cię Zelko, abyś*mi dała sms-kiem znać ( gdy już*będzie dokładnie wiadomo, kiedy koniec aukcji) Bo ja począwszy od jutra i przez najbliższy tydzień będę*mało dostępna w sieci ( matury próbne w szkole i takie tam różne) A nie chciałabym przegapić szansy :)

Słuchajcie, Redakcjo zwłaszcza ;) - rzucona na kolana dzisiejszą przebitką Zbigniewa100 proponuję uhonorowanie i Jego, i osób, które szczególnie pięknie przyczynią się do stanu konta Franusia, tytułem Złota kieszeń licytacji. Co Wy na to???

http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/uklon.gif

Kochani Forumowicze,

tempo tej licytacji i Wasza wrażliwość może przyprawić o zawrót głowy nawet tych którzy pamiętają poprzednie aukcje. Niezwykła sprawa!

By ująć aukcję w ramy, ogłaszamy zakończenie licytacji w niedzielę

27 listopada o godzinie 22.00.

P.S. W sprawie rangi specjalnej - do zastanowienia, bo... dobroć jest cicha.

dobroć jest cicha

Z całym szacunkiem kochana Redakcjo, ale za takim hasłem równie dobrze mogą się ukrywać Wielkie jak i małe serca. ;-)

Jakby każdy z tutaj licytujących stawiał własną skromność ponad dobro Frania, to kulawo by nam szła ta aukcja. Wiadomo przecież, że dobro (tak samo jak zło), samo się nakręca – dobro tworzy kolejne dobro. Owszem, można anonimowo wpłacić na konto Frania i na pewno są też tacy Ludzie, ale ta aukcja jest też po to, by dać dobry przykład. I Redakcja dobrze wie, że niektórzy tutaj notorycznie taki przykład dają. Nie przepuścili jeszcze żadnej aukcji.

Nie wiem co tam Redakcja postanowi jak się zastanowi ;-) ale tytuł „forumowicz wielki sercem” dla nas i tak będzie przy Ich nickach migotał.