Ew-ka 17.11.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Żelcia- do kiedy trwa aukcja ,bo jakoś nigdzie nie znalazłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.11.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Redakcja ma podjąć decyzję, na razie terminu zakończenia nie znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ale pięknie Wam to idzie, prawie codiennie po tysiąc! Aż radocha tu zerkać! Nawet Stare Wilki powracają!!! Co Ten Franio za siłe ma!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 18.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Mam fanty dla Frania, niestety nie potrafię wstawiać zdjęć, będę wdzięczna za pomoc. Edytowane 18 Listopada 2011 przez JAGODA 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.11.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Jagodo, napisałam do Ciebie PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A ja nie wiem juz po prostu co mam pisaćNaprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A ja nie wiem juz po prostu co mam pisać Naprawdę Aga, wszyscy kochamy Franciszka i.... tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Spróbował by ktoś wątpić w naszych Forumowiczów, to już takiemu Aguś wytłumaczysz jaka siła jest w Ludziach, nie?! A Franio jaki dumny będzie jak już będzie rozumiał ile Ludzi o Niego walczyło. Opowiesz Mu wszystko na pewno. I wierzę w to, że Franio poniesie to otrzymane Dobro ze sobą w świat/życie i każda najmniejsza okazana Mu pomoc będzie procentować jeszcze większym Dobrem. I nawet, jeśli my wszyscy nie będziemy mogli fizycznie być tego świadkiem, będziemy tam przez ta malutką cząstkę, którą Franiowi teraz serdecznie ofiarowujemy. I to jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Czy ja mogłabym prosić Cię Zelko, abyś*mi dała sms-kiem znać ( gdy już*będzie dokładnie wiadomo, kiedy koniec aukcji) Bo ja począwszy od jutra i przez najbliższy tydzień będę*mało dostępna w sieci ( matury próbne w szkole i takie tam różne) A nie chciałabym przegapić szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Pewnie, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aga, wszyscy kochamy Franciszka i.... tyle:) Malka swiete slowa:hug:Jego nie mozna nie kochac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.11.2011 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) Też tak uważam:yes: aneta s - sypnęłaś fantami jak z rogu obfitości,będzie się działo:) Edytowane 19 Listopada 2011 przez galka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.11.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Słuchajcie, Redakcjo zwłaszcza - rzucona na kolana dzisiejszą przebitką Zbigniewa100 proponuję uhonorowanie i Jego, i osób, które szczególnie pięknie przyczynią się do stanu konta Franusia, tytułem Złota kieszeń licytacji. Co Wy na to??? http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/uklon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 My na to - TAAAAAK!!!!!!! Choć ja bym najlepiej wszystkim uczestnikom medal złotego serca wręczyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.11.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Kochani Forumowicze,tempo tej licytacji i Wasza wrażliwość może przyprawić o zawrót głowy nawet tych którzy pamiętają poprzednie aukcje. Niezwykła sprawa! By ująć aukcję w ramy, ogłaszamy zakończenie licytacji w niedzielę 27 listopada o godzinie 22.00. P.S. W sprawie rangi specjalnej - do zastanowienia, bo... dobroć jest cicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.11.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Kochani, Redakcjo droga,co ja mam powiedzieć (ja, człowiek małej wiary, Redakcja wie doskonale, mówiłam, że cudnie będzie jeśli uda się zebrać jakieś 3 tys..ehm..)Dziękuje Wam wszystkim jeszcze raz z całego serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 dobroć jest cicha Z całym szacunkiem kochana Redakcjo, ale za takim hasłem równie dobrze mogą się ukrywać Wielkie jak i małe serca. Jakby każdy z tutaj licytujących stawiał własną skromność ponad dobro Frania, to kulawo by nam szła ta aukcja. Wiadomo przecież, że dobro (tak samo jak zło), samo się nakręca – dobro tworzy kolejne dobro. Owszem, można anonimowo wpłacić na konto Frania i na pewno są też tacy Ludzie, ale ta aukcja jest też po to, by dać dobry przykład. I Redakcja dobrze wie, że niektórzy tutaj notorycznie taki przykład dają. Nie przepuścili jeszcze żadnej aukcji. Nie wiem co tam Redakcja postanowi jak się zastanowi ale tytuł „forumowicz wielki sercem” dla nas i tak będzie przy Ich nickach migotał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts