Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej nie radzę sobie z wklejeniem zdjęcia (nie było mnie tu ho ho albo i dłużej )i zapomniałam jak i co trzeba było robić .Zresztą wtedy też nie byłam orłem . Może prześle na maila fotkę :)i ktosik by mi pomogł :)
hmmm a jak tak po cichuteńku sobie myślę (być może za bardzo wybiegam myślą do przodu i to tylko sfera marzeń) a może... udało by się zebrać troszkę więcej i starczyło by na te najlepszej klasy aparaty? :)

Kochani, bo ja dopiero teraz dotarłam (internet mi wyłączyli). Fanty wrzucę wieczorkiem, ale bardzo bardzo chciałabym poprzeć propozycje tutli_putli. Jeśli Redakcja by się zgodziła - może udałoby się przedłużyć licytacje tak, żeby udało się uzbierać na te najlepsze aparaty dla Franusia?

Ślicznie się to wszystko rozkręciło, więc myślę, że się uda w standardowym terminie, ale jakby się nie udało... Franiowi pomożemy bardziej...

Agnes może jednak?

:hug:

Tutli_putli, te Franiowi wystarczą:)

To wszystko to i tak 1000 x więcej niz mi sie marzyło

AgnesK ale zawsze warto spróbować :)

:hug:ściskam mocno całą waszą rodzinkę a najbardziej Franule za te wszystkie codzienne bitwy jakie staczacie o zdrowie maluszka. Śledzę losy Frania od samego początku i nigdy nie wiem co mam napisać bo zawsze oczy mi się mocno pocą i brakuje za każdym razem słów...

Dzięki kochane kobietki:)

Aparaty już sa zamówione. Poza tym w tych droższych są funkcja, z których Franiu i tak nie potrafiłby i nie mógłby korzystać. Przynajmniej w aparatach firmy Phonak. Te, które zamówilismy są naprawdę bardzo bardzo dobre:)

W styczniu jedziemy na turnus 'wczesne wspomaganie rozwoju dziecka'. To będzie bardzo wazny turnus dla Frania - codziennie będzie pracował z rewelacyjną neurologopedką, bardzo mi na tym zależało. Obiecuję, że całą nadwyżka przeznaczona będzie na ten cel własnie:hug:

Agnes kurcze ile na ten turnus rehabilitacyjny potrzeba? Bo nam się trochę aukcja pospała, a może jak będzie konkretny cel do osiągnięcia to znów się rozrusza???

Ludziki Kochane są jeszcze nie licytowane fanty - może ktoś by miał ochotę? Przecież jak Agnes za aparaty zapłaci to co jej na turnus zostanie? 400?

Aga chyba kiedyś pisała, że ten turnus 5000zł, ale nie wiem czy czegoś nie pomieszałam.

Na jakie konto wpłaty i czy za 3 przedmioty mogę zrobić 1 przelew na łączną kwotę? Co w opisie?

Edytowane przez EDZIA
pomyłka -

Wpłaty:

Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”

ul. Łomiańska 5

01-685 Warszawa

61 1060 0076 0000 3310 0018 2660

tytułem: 10684 Kossowski Franciszek- darowizna na pomoc i ochronę zdrowia

Sądzę, że może być razem jedna wpłata.

Potem w mailu do Agnieszki, prócz ksero wpłaty, trzeba koniecznie napisać nick z Forum i jaka kwota za co.

Na przykład:

W kesero będzie kwota 120zł. A w mailu Aga procz tego dostanie, że to od "nick z forum" za "ściereczki o anety s - 20zł" i "butelka wina od AgnesK - 100zł".

Jak Aga dostanie maila z potwierdzeniem da znać Wystawiającemu od kogo dotarły pieniążki.

Sądzę, że to nie będzie problem dla nikogo.

Potwierdzenia się Agnieszce przydadzą aby ew. móc szukać w Fundacji zagubionej kwoty, bo przy takiej ilości wpłat w tak krótkim czasie może dojść do jakiś nie chcianych pomiłek, albo też czasami Fundacja nie może odczytać czegoś i wtedy też się przydaje potwierdzenie.

Aguś jak coś jeszcze zapomniałam, to, proszę dodaj od siebie.

Agnes :hug:

Dziewczęta czy potwierdzenia wpłat przesyłać do Agnes na prv, czy może będzie jakiś mail, gdzie to będzie można wysłać?

Edytowane przez nemi