JAGODA 51 07.12.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No i ja stara baba łez radości nie mogłam powstrzymać, Franiu jak ja się cieszę.Niestety nie umiem tych wesołych buziek wklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Wiecie, jak patrze na te zdjęcia i czytam Wasze wpisy, to normalnie mam gulę w gardle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nie wywnętrzam się tu zbyt często, ale dzisiaj... No nie mogę! Poczytałam w blogu, poczytałam tutaj i tak mi się jakoś błogo na duchu zrobiło, że całkiem jakby Święta już były... Ależ dłuuugie te Święta w tym roku będą - od dzisiaj aż do samych Świąt! I to wszystko dzięki Franiowi, dzielnemu krasnalkowi, którego na oczy nie widziałam, a jakbym go znała! Zresztą nie tylko ja, bo opowiadam o Nim wciąż wszystkim dookoła, jakby co najmniej moim bratankiem był. Już się staram hamować w tym gadaniu, bo zaczynają na mnie dziwnie patrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Agduś... A wiesz, ze ja też sie czuje jakby Boże Narodzenie było już dziś? Naprawdę zrobiliście coś..niezwykłego. Jak patrzymy na Frania, widzimy spokój, skupienie.. Dopiero teraz zaczynam sobie zdawać sprawę z tego jak wazne sa rzeczy na pozór oczywiste - chodzenie, jedzenie..świat przyjaznych dźwięków. Dzięki Wam pewien mały krasnal ma lepsze zycie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ja też się wzruszyłam bardzo Teraz tylko krok do tego, by Franuś zaczął mówić i śpiewać Trzymam za to mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.12.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ja nie wiedziałam, że te aparaty są takie twarzowe i eleganckie :) Franuś jest niezwykle dzielnym Facetem. Serce rośnie jak się na niego patrzy (bo bardzo wyrósł odkąd go widziałam !) i jak się czyta Twoją opowieść. Chyba wszyscy biorący udział (jakikolwiek) w aukcji widzą, że to były najlepiej wydane pieniądze tego roku. najmądrzej i najsensowniej. Ucałuj mocno Franulę. Jest pięknym młodzieńcem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 08.12.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ja też się wzruszyłam bardzo Teraz tylko krok do tego, by Franuś zaczął mówić i śpiewać Trzymam za to mocno. Dokładnie o tym samym pomyślalam, do dzieła Franiu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ależ się poryczałam................ Uszka są cuuudne! Franek Wspaniały!!! Cieszę się razem z Wami i czuję wokół magię Świąt! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.12.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jak cudownie - wspaniale widzieć Franusia ! Taki skupiony ! Doskonale ,wie jakwspółpracować! Aguś ! ucałuj Go mocno , mocno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.12.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ja też miałam łzy w oczach patrząc na te zdjęcia i Twój opis. Franiu jest bardzo dzielny i wyjątkowo mądry, jak na swój wiek. On pewnie rozumie dużo więcej, niż by nam się mogło wydawać. A to Wasza, Aguś, zasługa. Wasza ogromna miłość,bezgraniczna cierpliwość i determinacja potrafią zdziałać cuda. Bardzo się cieszę, że mogę uważać Was za swoich (niestety tylko forumowych) znajomych. Dużo zdrówka i moc buziaków od forumowej ciotki.:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 08.12.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 :wave: Podpisuję się pod wszystkim co napisały dziewczyny, bo gdy sama chciałam cos napisać poryczałam się.. Franula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 codzienna harówka nabiera sensu jak się widzi jak dobrze można wydać zarobione pieniądze:) niech aparaty służą Franiowi jak najlepiej:hug: niedługo na pewno zacznie mówić bo to mądry Mały Człowiek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Amen :D Super że się udało. Wielkie gratulacje dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dziękuje Wam, kochani. Bardzo, bardzo, bardzo:) Ps. Tabaluga1, my tyle jeździmy po Polsce.. Nigdy nie mów nigdy, bo może któregoś dnia i do Twoich drzwi zapukamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.12.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Wspaniałe wieści. Świat do Krasnala zaszeptał, zaszumiał i zaszeleścił... To wielka chwila. A Franio? Że grzeczny? Że współpracował? Ja patrzę na jego minę i wiem jedno: ten młody człowiek właśnie rozpracowywał nowe zastosowanie impulsów komputerowych w aparatach najnowszej generacji! Te zmarszczone brewki, skupiony wzrok... Toż to mina neurochirurga w czasie operacji! Aga, Ty się szykuj, bo Twój syn to w Szwajcarii będzie doktorat robił, mówię Ci http://www.pic4ever.com/images/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 08.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Wspaniała wiadomość, Franuś jest bardzo dzielny. Nowe uszka wyglądają na bardzo porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.12.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 bardzo bardzo się cieszę i jestem wzruszona tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 09.12.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Wspaniałe wieści. Świat do Krasnala zaszeptał, zaszumiał i zaszeleścił... [/img] Ładnie powiedziane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.12.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Agnieszko, podczytuję i podpatruję Was często, teraz mogę wreszcie dołączyć do "Waszego" grona, z czego bardzoooo się cieszę. Dotarł do mnie twój fant - zawieszka na tee-lighty jest przepiękna! I taka DUŻA! Nie spodziewałam się! Dziękuję bardzo :wiggle: Jesteście z Franiem bardzo dzielni, tyle przeżyliście a uśmiech ciągle gości na Waszych twarzach. Mały wygląda jakby nic mu nie dolegało, jakby niczym się nie martwił. Zdaję sobie sprawę, że codzienność pewnie nie jest tak bardzo kolorowa, że zdarzają się płacze i marudzenie, ale co tam - te uśmiechy, radości, osiągnięcia wszystko przyćmiewają. Trzymajcie tak dalej! PS. Teraz już pewnie będę u Was stałym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.12.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Przepiękny widok Bardzo, bardzo się cieszę, że mogłam się do tego choć odrobinkę przyczynić Franiu - dalej do przodu! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts