AgnesK 09.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Kochani, dziękuje Wam! Jagna, pieknie napisałas:) Madziu, masz nas już nie opuszczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka1950 10.12.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Franio w aparacie cudny i dostojny. Jestem dumna, że dołożyłam do niego choć skromną cegiełkę. Historię Frania śledzę od początku, zarejestrowałam się specjalnie. Składam wszystkim biorący udział w aukcji i całej Franiowej rodzince życzenia spokojnych, pogodnych świąt i nowego roku, który przyniesie same dobro. Hanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Wspaniałe wieści. Świat do Krasnala zaszeptał, zaszumiał i zaszeleścił... To wielka chwila. A Franio? Że grzeczny? Że współpracował? Ja patrzę na jego minę i wiem jedno: ten młody człowiek właśnie rozpracowywał nowe zastosowanie impulsów komputerowych w aparatach najnowszej generacji! Te zmarszczone brewki, skupiony wzrok... Toż to mina neurochirurga w czasie operacji! Aga, Ty się szykuj, bo Twój syn to w Szwajcarii będzie doktorat robił, mówię Ci http://www.pic4ever.com/images/18.gif Jagna, ależ Ty mądra kobieta jesteś!!!! Cytuję Twój wpis, bo sama bym tego lepiej nie ujęła!!!! Cieszę się .... no po prostu jak cholera się cieszę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts