marekmaz 11.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam,Chciałbym uzyskać opinie wykonawców zajmujących się adaptacją poddaszy (poddasze - wierzba dachowa, krokiewki,itd) na temat zastosowania amerykańskich taśm z http://centerflex.com.pl/tasmy.phpSzczególnie zainteresowany jestem zastosowaniem tych taśm do połączenia płyty GK z murem (syfit ze ścianą)Moje pytanie: czy ktoś z Was (wykonawców) zastosował taką taśmę właśnie do połączenia płyty zmurem?jeżeli tak - to jaką zastosował i czy (po jakimś czasie nie wystąpiło pęknięcie, jub jaj odklejenie ( na skutek pracy dachu) Będę wdzięczny za każdą odpowiedz. Pragnę nadmienić, że ja stosuję te taśmy do łączenia płyt GK ( znakomite da wyprowadzania liń prostych na wszelkich skosach poddaszy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts