urbi141 11.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 mam w pokoju grzejnik, który grzeje tylko w połowie ( góra grzeje, dół nie). jest to jeden a dwóch ostatnich grzejników (drugi grzeje po całości). oglądał go hydraulik i nic nie wymyślił. założyłem pompkę i nic. podłączyłem go krzyżowo (z lewej u góry wejście, a z prawej u dołu wyjście) też nic to nie dało. czy ktoś może wie co mam zrobić by cały grzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam998 11.11.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 mam w pokoju grzejnik, który grzeje tylko w połowie ( góra grzeje, dół nie). jest to jeden a dwóch ostatnich grzejników (drugi grzeje po całości). oglądał go hydraulik i nic nie wymyślił. założyłem pompkę i nic. podłączyłem go krzyżowo (z lewej u góry wejście, a z prawej u dołu wyjście) też nic to nie dało. czy ktoś może wie co mam zrobić by cały grzał? Może zawór termostatyczny się zawiesił lub w jakiś sposób ma minimalny przepływ.....miałem u siebie taki przypadek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbi141 12.11.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 rozkręciłem go na max i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam998 12.11.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 rozkręciłem go na max i nic. to moż nic nie dać, odkręć głowicę termostatycznę i zobacz czy ta iglica od zaworu pracuje tzn sprobuj ja czymć wcisnąć i zobacz czy wraca spowrotem jak nie to złap ja np kombinerkmi i poruszaj trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbi141 15.11.2011 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 15.11.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 podzialało? Czy jednak coś poważniejszego się z grzejnikiem dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 28.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 a może lepiej wymienić ten grzejnik? może się już wysłużył? z czasem takie naprawy przestaną być opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 04.12.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 a jak stary jest ten grzejnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts