Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 941
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żelko, kwota 10500 musi być osiągnięta, bo taka okrąglusia.

Jeśli okaże się, że jest jednak mniej,

to ja przebijam swoją cenę za książkę o tyle ile będzie brakowało do równego rachunku.

Pozwólcie, proszę.

Już jestem. Dziś byłam z Stefkiem na badanich, ale jak tylko wróciłam i Stefka nakarmiłam to odpowiedziałam na Wasze maile i pw.

Kochani aukcja jak wcześniej było ustalone, trwała do 22.00. Wszystko co potem było licytowane było już za puźno.

A teraz idę w domu porobić dziszejsze zaległości i potem zrobię jeszcze raz liczonko tego wszystkiego i napiszę do Toli czy te 15zł dodawać czy nie.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Przeliczone jeszcze raz, razem z Edzią ustalamy - JEST OK, a nawet lepiej! Dziękujemy jeszcze raz wszystkim za wspanialą aukcję!

Aha i jeste jeszcze taka sprawa, z dobrego żródła wiem, że stan aukcji tak na prawdę jest 10.555. zł No chyba, że są jeszcze tacy co zaokrąglają kwoty! ;-)

Inaczej mówiąć - UDAŁO SIĘ!!!

Edytowane przez Żelka

Ja rowniez dziekuje WSZYSTKIM za cudowna Aukcje.:hug: Kochani dziekuje za Wasze piekne serca! :hug:

Teraz spokojnie mozemy przygotowywac sie do Swiat wiedzac, ze nasz Franiu bedzie mial aparaty...i jeszcze co nieco na turnus zostalo!:wave::wave::wave:

Prosze rowniez wszystkich o wyrozumialosc przy wysylce fantow, mam ich troche ale postaram sie jak najsprawniej to ogarnac.Obiecuje:yes::)

Aneta - Tobie należą się także szczególne podziękowania.

Jesteś jedną z osób, które najwięcej serca, czasu i ofiarności w tę aukcję włożyły.

I ja Ci za to BARDZO DZIĘKUJĘ.

Jestem dumna, że jesteś moją forumową koleżanką. :oops:

drzemłam się wczoraj i przespałam licytację :( ale nic kaskę już wpłaciłam potwierdzenie wysłałam zakupiłam nowe foremki do pierniczków i w tym tygodniu biorę się za wypieki :) . Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę ,i za serce którym potraficie zarażać ,miło być wśród Was. Pozdrawiam wszystkich :)