Zbigniew100 30.11.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A ja dostałem już pierwsze fanty, od Żelki. Są przepiękne. Aaaaa, i coś gratis dostałem. Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.11.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ja też dostałam serduszko! Dziękuję bardzo, chociaz ja to tak skromnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Tak, to prawda - Żelka przepiękne rzeczy tworzy. Sama mam już*sporą*kolekcję i ...następny cudowny przedmiot w drodze. Naprawdę*polecam Gdyby tak każdy fant znalazł swojego właściciela, to Stefek by się*na pewno ucieszył http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 AnSi - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ja też już dostałam swoje wylicytowane rzeczy nooooooooo ta książka z ciastami to łoooooooooo ślinotok a aniołka bydle listonosz nie chciał zostawić ciotce i muszę gnać na pocztę po odbiór:( DPS-ia ja tam u Żelci też już w odwiedzinkach byłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ewa, orzeł wystartował! Priorytetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 30.11.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ja tez od Żeleczki juz dostalam przepiekne lampiony i slodka bombke od Monisiiii dziekuje Wam bardzo, to przyjemnosc dostawac od Was tak cudne rekodziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Szanowna Redakcjo! Moje bystre (zielone) oko przyuważyło, że w licytacji brała również mada1412 (konik retro, ręcznie szyty(. No i tak jakby została pominięta i pozbawiona tytułu... Zawieruszył się nam jeden forumowicz wielki sercem. Naprawiamy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 30.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dopełniłam i wpłaciłam(z małą górką oczywiście) za wylicytowane fanty. Jutro popędzi potwierdzenie do Agnieszki no i jutro dam namiary dla Agduś i AnetyS. Dziękuję za możliwość popełnienia dobra choć w tak skromnej postaci. U Żelki będę też. Tytuł piękny i dziękuję za jego nadanie. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Tu też mnie obgadujom? Kochani dziękuję Wam za zakupy na Stefka aukcjach. Żeby nie Wy, to co ja bym na tym Allegro sprzedała. Większość naszych kupujących to Znajomy z tego forum. Dziękujemy, że o nas pamiętacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Żelcia no jak można o Was zapomnieć Ty o wszystkich pamiętasz:hug: a piękne rzeczy robisz więc warto:) niech no ja się tylko dowiem kto mi chce podprowadzić pudełeczko na herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Przelew zrobiony, potwierdzenie mailem wyslane:) Dzięki Teresko:hug:Proszę wyślij mi na priv swój adresik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ..... niech no ja się tylko dowiem kto mi chce podprowadzić pudełeczko na herbatkę też mu się przyglądam ale Tobie mogę odpuścić ... w ramach gyburstagowego gyszynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 01.12.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) a ja jeszcze nie dostałam adresów do wysyłki fantów??? to znaczy, że "moi kupcy" jeszcze pieniążków nie wpłacili??? proszę o odzew. Edytowane 1 Grudnia 2011 przez blekitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Haaa, wiedziałam, że nikt inny, NIKT po prostu nie będzie taki, jak Wy!!! Dziękuję pięknie za zakupy u naszego Anioła i proszę o jeszcze. Wiem, że na pewno sprzeda wszystko do świąt, musi się udać! Kochani jesteście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Aaaaa - na zakupy to TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 01.12.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 wpadłam się pochwalić, że otrzymałam już dwa fanty: butelkę malowaną i zdjęcia Bydgoszczy i muszę powiedzieć, że fanty są bardzo piękne!!! dziękuje za udana współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 a ja jeszcze nie dostałam adresów do wysyłki fantów??? to znaczy, że "moi kupcy" jeszcze pieniążków nie wpłacili??? proszę o odzew. No właśnie ja też czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 01.12.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witaj Błękitna ! wysłałam pieniążki z banku przelewem ,bo ja to jestem starej daty i z różnych " nowoczesności"bankowych nie korzystam - no i np. " buźki " też mi nie wychodzą !!! No i chcę wysłać moje potwierdzeniedla Agusi ! tylko ona ma masę zajęć , więc czekam na Jej odzew i wówczas wszystko się wyjaśni .Pozdrawiam wszystkich uczestniczących w tej pięknej akcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts