DPS 01.12.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kochani - na Żelkowych aukcjach jest już dzisiaj 14 ofert!!! Jestem bardzo szczęśliwa i wzruszona. Wiedziałam, że można na Was liczyć! No co ja mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ!!! http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRk8rdv3D1EHIgxmCN7Z1w_AOwtvPNbd680q1EA-DZ08Ibfjw6Zlg I proszę o jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja właśnie puściłam przelew za moje wygrane skarby W weekend wyślę wylicytowane nalewki Niestety nie mogę wysłać maila z potwierdzeniem, coś mi sie wiesza, ale jutro potwierdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jeszcze jedno... Widziałam, że sporej liczbie osób spodobało się pudełko do herbaty BOUTIQUE, licytują tam 4 osoby. Ja myślę, że jakby zapytać, to Żelka mogłaby zrobić dla każdego, kto chce, takie pudełko albo bardzo podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 no bo własnie DPS-ia szykowałam pałę żeby Ci przylać za chlapanie jęzorem moje piękne pudełeczko:P ale to dobrze że jest dużo chętnych:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Żelko - zabieraj się*do roboty, bo jeszcze dwa pudełeczka i dwa zegary i wszystkie fanty zakupione. A do świąt daleko http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Niesamowite, niecałe pół*godziny minęło i już*tylko dwa zegary bez chętnych. Ciekawe, jak szybko znajdą amatorów. Ten niebieski taki cuuuudny A i z kogucikiem niczego sobie http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Odwiedziło mnie dziewczę Przyniosło chustecznik i masę*prezentów dodatkowych. Kochana z niej dziewczyna. I niezwykła bardzo. Cała przyjemność*po mojej stronie, że mogłam Ją*poznać* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.12.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jest i drugi fant. Doszła bez uszczerbku nalewka Toli:wiggle: Teraz tylko czekam na odpowiednią okazję do skosztowania. A tu nawet kataru brak, ale ...może profilaktycznie ? Jak myślicie ? Jest i tradycyjnie , bonus. "Opakowanie " na nalewkę, przydatne na wycieczki do lasy. Serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.12.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Zaopiekuje się ktoś zegarami Żelki? Do rustykalnych wnętrz, do nowoczesnych niebieski też się*nada. Na prezent dla babci, mamy, teściowej, ulubionej sąsiadki lub sąsiada http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.12.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Własnie przyszła do mnie ostatnia paczka ze sztućcami made in ZSRR i jestem tak mile zaskoczona, poniewaz myślałam, ze wylicytowałam same sztućce (w pieknym oryginalnym, starym opakowaniu), a tu w paczce jeszcze reniferek, bombka decoupagowa i dużżooo serwetek do decoupagu )) DZIEWCZE bardzo Ci dziękuje!!! kochana jesteś komu mam wysłać podkładki I książkę?? dajcie mi już adres to wszystko dzisiaj puszczę, coby na poczte jak głupia nie latać przecież wiadomo, że tu sami dobrzy ludzie, oszustów niet pozdrawiam ja napewno czymś wspaniałej Żelki się zaopiekuje, tylko trochę później, bo pieniążków troche teraz mało... ale pamiętam Edytowane 2 Grudnia 2011 przez blekitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.12.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 potwierdzenie poszło do Agi, Elfir, roślinki nie odbiorę, troszkę za daleko, ale mam propozycję dla adi_, przegranego w licytacji, że może odkupić roślinkę, jeżeli nie to mam nadzieję, że zaopiekujesz się swoim fantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.12.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 wysłałam już lawendowy obrazek i rękawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 02.12.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Właśnie dostałam swoje fanty od Ragazzy, a jakie one ładne:rolleyes: AniaS79 dziękuje za życzenia Edytowane 2 Grudnia 2011 przez anev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 02.12.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 I do mnie dotarła dziś cudnej urody poszewka na jaśka, wylicytowana od e-mól E-mól, dziękuję serdecznie i proszę, podziękuj w moim imieniu zdolnej wykonawczyni powyższej poszewki, czyli Mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.12.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 dziewcze jestes przekochana, dziekuje Ci bardzo za sliczna bombeczke i wspanialego gratisa aniolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 O rajuśku - idę zobaczyć, jak Żelkowe aukcje, pewnie już skończył się towar!!! Boszsz, jacy tutaj niezwykli ludzie są, to szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Widzieliście, jakie Zeljka dodała bajkowe butelki i lampiony świąteczne??? Matko, jakie cudne to jest!!! No zobaczcie sami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 DPS-ia jak słowo daję teraz to się już od lania nie wykręcisz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.12.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Moje fanty wysłane i już doszły , poczta się niesamowicie postarała, chyba też wiedzieli że to dla Frania A cuda Żelkowe przepiękne, sama nie wiem co brać bo wszystko mi się podoba a walka będzie na noże ale święta się zbliżają na prezent sobie zażyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Wysłałam dzisiaj dwa bieżniki. Zostały mi jeszcze obrazki z kotami i biżuteria od gimnazjalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts