Nefer 04.12.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Lampiony to już*chyba zaklepane. Butelka tylko jedna i dwa zegary zostały :) Ojtam zaraz zaklepane - może ktoś powalczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.12.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No oczywiście, że walka w tym szczególnym przypadku wskazana :) http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 AnSi - Czuj się uściskana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No oczywiście, że walka w tym szczególnym przypadku wskazana :) http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 No i chyba trzeba będzie powalczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Żelko DUŻO ZDROWIAhttp://www.laflora.pl/data/gfx/pictures/medium/6/3/236_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.12.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Zelijko-dzisiaj Twoje urodziny:wave:Życzę Ci kochana wiele sił i zdrowia a najbardziej tego żeby całe dobro i ciepło jakie dajesz innym wracało do Ciebie i otulało Cię jak pierzynka ,pozdrawiam Cię i przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Były kwiaty czas na torcik Żelcia wszystkiego nasłodszego!!!! http://i2.pinger.pl/pgr187/8c766dce000fefff4cbb2593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Zeljko - oby na Twoje urodziny ten link okazał się linkiem do wszystkich wykupionych fantów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 05.12.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ja się chciałam tylko publicznie ukorzyć i w pierś mą wątłą uderzyć i wyznać, że nie wpłaciłam jeszcze kasy bo mój #^%&$%#@ pracodawca nie wypłacił do dzisiaj kasy "na Mikołaja"!! Ale obiecuję, że choćby skały sr..y to w tym tygodniu kasę wyślę. Bardzo przepraszam za opóźnienie A dla Żelki oczywiście że 100 lat 100 lat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.12.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z przecudnej urody bieżnikiem. Agduś masz złote ręce,dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Odebrałam dziś paczkę z poszewkami na poduszki. Będą niewątpliwą ozdobą sypialni pewnej nastolatki. Bardzo dziękuję. Chętnie pokryję koszt przesylki. Proszę o nr konta na pw.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dziękuję wszystkim za życzenia i za..., wszystko! Anetko S dziś dotarła Twoja paczuszka. Ręczniki są śliczne i dobrej jakości, dzięki serdeczne także za gratisy w postaci serduszka i gwiazdki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aaaaaaaaaaa coś mnie minęło ŻELUSIA :) Wszystkiego naj, naj, naj Kochana, dużo zdrówka i dużo siły i pociechy z Chłopaków http://onephoto.net/uploads/h/hersus/1200871618_gal_gotowa_niezapominajka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.12.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Żeleczko nasza kochana, moc serdeczności urodzinowych dla Ciebie.Co my byśmy bez Ciebie zrobili, co??http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT2wffrYrX9OYwnDRC8sa2ebpjpn-QXF2V-6OsmVDiMrLu6XDqwTG2EwGua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 05.12.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witaj Błękitna ! Dziś otrzymałąm Twój "lawendowy" obraz - jest przepiękny ! Będzie wisiał tak, bym mogła sobie na niego spoglądać . Dziękuję bardzo, bardzo ! Pozdrawiam Cię miło i wszystkich uczestniczących w tej wspaniałej aukcji !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 05.12.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Kurka blaszka nie wiedziałam, że tutaj jeszcze tyyyyle życia bardzo dziękuję za możliwość bycia z takimi znakomitościami w jednym wspaniałym TEAMie Dziękuję za fanty, które zgarnęłam. Piękne zdjęcia-majstersztyki od joliski, niepowtarzalnie;) wypisaną/wyrysowaną kartkę od yokasty, przepiękny wachlarz od Rasi [pozwoliłam sobie na skopiowanie tego zdjecia z kobitkami chodnikowymi] i dziewczynom, które wylicytowały moje przedmioty miałam mnóstwo radości zarówno przy pakowaniu jak i dostarczaniu. Paczki wysłałam w środę noca.... z nietuzinkowej całodobowej placówki poczty przy słynnej ul.długiej w Gd. Wyobrażacie sobie, że chwilę przed północą kolejka była prawie na zewnątrz! Podczas czekania można było zawiązać na prawdę niecodzienne znajomości i usłyszeć tyyyle dziwnych historii, jak w pociągu . Klimat jak zza dawnych lat Jednego fanta miałam zaszczyt dostarczyć osobiście i to było chyba najprzyjemniejsze. AnSi bardzo, bardzo miło było mi Ciebie poznać. Wam zdradzę, że Ania to wspaniała kobieta z ciągłym uśmiechem na twarzy ale kto by się nie uśmiechał gdyby mieszkał z taką wesołą kompanią. Jeden kawaler szczególnie skradł mi serce Już po paru minutach spotkania padło stwierdzenie 'jaki ten świat jest mały' DZIĘKUJĘ może zabrzmi egoistycznie.. ale jakoś dziwnie mam wrażenie, że zgarnęłam z tej aukcji więcej dobrego niż sam Franio sama świadomość, istnienia takich wspaniałych ludzi dodaje skrzydeł Żelciu w nawiązaniu chciałam Ci takich skrzydeł życzyć na cały kolejny rok ale doczytałam, że Ty właśnie w raczkach masz nie lada talent w takim bądź razie zwyczajnie - wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No pewnie, że ma talent - proszę kupować, wybierać, nie przebierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 witaj błękitna ! Dziś otrzymałąm twój "lawendowy" obraz - jest przepiękny ! Będzie wisiał tak, bym mogła sobie na niego spoglądać . Dziękuję bardzo, bardzo ! Pozdrawiam cię miło i wszystkich uczestniczących w tej wspaniałej aukcji !!! ciesze się, że ci sie podoba :) pozdrawiam serdecznie <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dziękuję Kochani za życzenia! Jeszcze tylko dwa dni i Franio dzięki Wam będzie miał SWOJE APARATY! Do Świąt muszą być i nowe słowa! Franiu Chłopie Waleczny dasz rady!!! Mama nam zamelduje co nowego powiedziałeś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ja również otrzymałem od Joliski zdjęcia wraz z gratisem. Zdjęcia są nie tylko bardzo ładne ale i z... duszą artystyczną . A ja lubię wszystko z duszą Bardzo dziękuję PS. Żelka - Wszystkiego Dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts