AgnesK 05.12.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dziewczę, powiem Ci , że ja tez się nie spodziewałam, że TAK będzie:)I powiem Ci, ze mam wrażenie, ze wszyscy coś zyskaliśmy:) SerdecznościA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.12.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Żelko niechaj całe Dobro,które tak chętnie czynisz innym wraca do Ciebie po wielokroć. Bądź zdrowa i miej wiele powodów do radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.12.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dziękuję Kochani za życzenia! Jeszcze tylko dwa dni i Franio dzięki Wam będzie miał SWOJE APARATY! Do Świąt muszą być i nowe słowa! Franiu Chłopie Waleczny dasz rady!!! Mama nam zamelduje co nowego powiedziałeś!!! A mi to już słów do Ciebie brakuje, Zelciu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 05.12.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No pewnie, że ma talent - proszę kupować, wybierać, nie przebierać! link rozesłałam w 'świat' zobaczymy co 'on' na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Żeluś oby zawsze spotykało Cię od ludzi tyle dobra ile Ty im czynisz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 05.12.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Żeluś slodkiego milego zycia http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_uZM1eknI0vPw0T8U1aqEt0eQJcZwbOK0IERmkw703o7X9kXL_Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ) DZIĘKUJĘ może zabrzmi egoistycznie.. ale jakoś dziwnie mam wrażenie, że zgarnęłam z tej aukcji więcej dobrego niż sam Franio sama świadomość, istnienia takich wspaniałych ludzi dodaje skrzydeł To nie brzmi egoistycznie - ale dokładnie tak jest. Ci wspaniali ludzie, którzy nas otaczają dodają sił i pozwalają przetrwać bardzo ciężkie chwile. I nadają sens. Bardzo ładnie to napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Rasia, Antena, RD2011, Rynka - dziewczęta paczuchy ode mnie poszły dziś. Nie wiem, jak zwykle się je wysyła, ale poszły poleconymi priorytetami, więc myślę, że niebawem powinny do Was dotrzeć. Opakowałam w bąbelki, więc myślę, że nie ozdoby nie powinny się zniszczyć (choć poczta na moim osiedlu jest chyba najgorsza w Krakowie, więc...). Przepraszam za opóźnienie, ale ostatnio nie do końca jestem w stanie zapanować nad swoim czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.12.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 http://images02.olx.pl/ui/11/59/76/1295518700_159395376_3-BUKIETY-Z-CUKIERKoW-Rozne.jpg ŻELKO - SŁODKIEGO, MIŁEGO ŻYCIA...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka1950 05.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 paczka od Tutli_Putli dzisiaj doszła, kolczyki są śliczne. Ciesze się że znalazłam się w tak znakomitym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.12.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Haniu cieszę się ogromnie, że się podobają )) Wysyłałam wszystkim paczuszki w piątek i mam nadzieję, że już wszędzie doszły przesyłki, lub dojdą dzisiaj (w Mikołaja:wiggle:) Do mnie też już dotarła paczka z różnościami od AnetyS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.12.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Nalewka, talerzyki i konik wysłane ...czekam a informację od AgnesK dotyczącą sanek i nart...Nalewkę opakowałam w pudełko z twardej tektury i nadałam przesyłką specjalną "uwaga szkło" ...ale i tak drżę o jej całość ...dajcie znać kochani czy fanty doszły Dziewcze napisałaś dokładnie wszystko co i ja chciałabym powiedzieć ...te święta już są magiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.12.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 czekam na informacje na jaki adres wysłać podkładki i książkę czekają już zapakowane na nowego właściciela wszystkiego dobrego na Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.12.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Blekitna dzięki za rekawiczki. Dziś spadł śnieg więc już je mam na rękach. Pozdrawiam. Żelko, 100 LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 słońce na taki śnieg to jeszcze się nadaja, a na większe mrozy to trzeba pod nie zakładać takie zwykłe szmaciane w tym samym kolorze i wtedy wyglądają fajnie i jest tez ciepło pozdrawiam Żelko 100 lat 100 lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziękuję Wszystkim! A WAM WSZYSTKIM KOCHANYM MIKOŁAJOM (bo jak najbardziej jesteście Mikołajamy) DZISIAJ ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NALEPSZEGO I ABY TEN NASTRÓJ ŚWIATECZNY KTÓRY W SOBIE PIELĘGNUJECIE ZAWSZE I WE WSZYSTKIM WAM TOWARZYSZYŁ! p.s. Jako prezent aga wklei nam fotkę Frania w nowych aparatach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.12.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O to to blekitna dobrego pomysła dałaś tak zrobię. Cały czas nie mogę się nadziwić i uwierzyć że za tak niewiele mogliśmy sprawić ogromny i pomocny prezent franusiowi. Trzymam kciuki za uszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.12.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O to to blekitna dobrego pomysła dałaś tak zrobię. Cały czas nie mogę się nadziwić i uwierzyć że za tak niewiele mogliśmy sprawić ogromny i pomocny prezent franusiowi. Trzymam kciuki za uszka to fakt i to jak szybo!!! ciesze się, że jest tyle dobrych ludzi na forum , tym bardziej ciesze się, że tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ja wlasnie dostalam gifta od lasche, szklo dotarlo cale ślicznie dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja wysłałam już przepis na naleweczke i wiem że dotarł do miejsca przeznaczenia... ale co z samą nalewką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts