ghost34 06.12.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 przelew poslany przepraszam ze tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 06.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Chciałam tylko powiedzieć, że było mi bardzo miło brać udział w takiej akcji i uprzejmie melduję, że wszystkie paczki już wysłałam. Franiowi życzę, żeby zawsze był uśmiechnięty i żeby wszelkie troski omijały go z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.12.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A ja uprzejmie donoszę iż doszły dziś do mnie przepiękne prezenty od ragazzy i tutli_putli Dziewczyny jeszcze raz dzięki:) Franuś . trzymaj się chłopie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kochani, ciesze się, że przesyłki docierają Mam ogromna prośbę do Was - napisałam do kilku osób maile zwrotne, bo przyszły potwierdzenia bez adresów do wysyłki. Proszę zajrzyjcie do skrzynek mailowych. W kilku mailach adresów nie było, ale kopiowałam je z przelewów - mam nadzieję, że się zgadzają. W razie problemów piszcie proszę do mnie na pw, bedziemy próbowali rozwikłać ewentualne problemy. Fanty od nas tez już wyszły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 06.12.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A u mnie był dziś Mikołaj I przyniósł mi śliczny naszyjnik i kolczyki Tutli_putli - bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tar juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżż no kurcze jestem pod wrażeniem Polskiej Poczty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Żelciu nasz ANIELE przegapilam Twoje Urodziny:cry: -Posylam zatem dzis spoznione ale szczere najlepsze zyczenia, spelnienia marzen i oby to dobro, ktorym Obdarowujesz wrocilo do Ciebie podwojnie!:hug: Kochani ja dzis wyslalam II ture fantow. Jeszcze raz bardzo dziekuje za ta wspaniala Aukcje:hug: Wciaz pozostaja u mnie 2 fanty. Nr 20 - zestaw metalowych serduszek wylicytowanych przez MARGOTH i nr 41 - figurka aniola wylicytowana przez JAGODA 51. Agus jak Mozesz to sprawdz prosze czy Masz adresy Dziewczyn albo same Zainteresowane o ile nas czytaja to prosze Odezwijcie sie do mnie. Ja otrzymalam przesylke od Dziewcze - jeszcze raz bardzo dziekuje - sprawila nam ogromna radosc! Mam jeszcze jedna prosbe - przy ostatniej licytacji jeden z wyslanych przeze mnie fantow nie dotarl do wlasciciela...:mad:jesli Ktos nie otrzyma wylicytowanego przedmiotu prosze o kontakt, trzymam wszystkie potwierdzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Aneta, ale przy jakiej licytacji? Tej teraz Franiowej? Czy poprzedniej Tomkowej?? Margoth i Jagoda jeszcze się do mnie nie odezwały...hm...sprawdze spam.. Edit: w spamie mam ino: "Hurra! Brak spamu!" Edytowane 6 Grudnia 2011 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.12.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dobre wieści zewsząd płyną - Franio zaaparatowany i zadowolony Dzieci z ogniska piękne prace na kolejną licytację przygotowały, do mnie paczka od Żelki przyszła, a w nim naprawdę przecudowne lampiony i... niespodzianka - cudne, ( bo szare ) pudełeczko :) Żelko- czarodziejko dzękuję Niespodzianka też u Żelki na aukcjach dla Stefka - nowe pudełeczko pojawiło się, a na nim konie Herbata z takiego pudełeczka to dopiero musi mieć moc Może ktoś kupi? Może dla Stefka też będą to fajne, radosne święta . Nieśmiało też w imieniu zegarów się pzypominam - obydwa takie piękne i niezaopiekowane http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.12.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Aguś w poprzedniej licytacji dlA Frania - Monah nie dostala ode mnie serduszek bo zginely...mam nadzieje ze podobnych przygod nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.12.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ja też dostałam już paczuszkę od Tutli_Putli. Małgosiu, kolczyki super. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.12.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A ja dostałam dzisiaj wianek od kasi_sw. Jest śliczny i i wszyscy mi go zazdroszczą W dodatku był też gratis -piękne serce Kasiu -dziękuję bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A ja mam pytanko do Rasii i KasioMar... dziewczyny, doszły fanty ode mnie? Jakoś tak nie mam odzewu:oops:Szczególnie martwię się o lampę Rasii... mam nadzieję, że się zorientowałaś, ze klosz zamontowałam, w celach transportowch - do góry nogami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2011 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Zegar przyszedł, zegar przyszedł Pasuje do sypialni - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 08.12.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 melduje , ze moje ostatnie dwa fanty zostały przed chwilą "puszczone" na poczcie proszę o cierpliwość i odzew jak dojdą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaraja 08.12.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 przesyłka od Princessy przyszła.Dziękuję. Klaraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 słuchajcie....dostałam wczoraj ikonę od malki...JEST PRZEPIĘKNA!!!!!!!!! dziękuję raz jeszcze i ciesze się że cel aukcji osiągniety pozdrowienia dla Agnes i Franiula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A ja mam pytanko do Rasii i KasioMar... dziewczyny, doszły fanty ode mnie? Jakoś tak nie mam odzewu:oops: Szczególnie martwię się o lampę Rasii... mam nadzieję, że się zorientowałaś, ze klosz zamontowałam, w celach transportowch - do góry nogami:lol2: Kochane, bardzo przepraszam, że wcześniej się nie odzywałam... skrajny czasozjadacz mnie dopadł Magdo, cudna lampa dotarła w całości! Jakbym wiedziała, że jesteśmy tak bliskimi somsiadkami, to w życiu nie narażałabym Cię na koszty przesyłki! Dostałam też błyskawicznie śliczny świecznik od Anetki! Wspaniałe kartki od Joliski! Przepiękny świecznik od Ngel! Dłuuugiii łańcuch od Uli! I ozdoby świąteczne od Nemi Bardzo Wam za wszystko pięknie dziękuję! Bardzo też przepraszam Hazeleyes i Dżempel - dopiero wczoraj wysłałam do Was paczuszki. Dajcie później znać czy doszły, proszę. Kruelcia dostała osobiście, a do Dziewcze wachlarz już powinien zawachlować , szepnij proszę słówko czy? Uściski dla Wszystkich zostawiam, największe dla Naszego Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No to super:wiggle: Ja też jak zaczęłam wypełniać kwit na poczcie, to się zorientowałam, że mogłam podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 cieszę się, że kolejne fanty dochodzą Jeśli w czyjejś sprawie jest głucha cisza, to prosze piszcie do mnie. Wczoraj np okazało się, ze nie wysłałam jednego adresu, mimo ze potwierdzenie dostałam juz pierwszego dnia:oops: I koniecznie zajrzyjcie tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190231-Nowe-uszka-dla-Franiuszka-AUKCJA-TRWA-do-27-listopada-godz.-22.00!&p=5049043&viewfull=1#post5049043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts