Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 941
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, ciesze się, że przesyłki docierają:)

Mam ogromna prośbę do Was - napisałam do kilku osób maile zwrotne, bo przyszły potwierdzenia bez adresów do wysyłki.

Proszę zajrzyjcie do skrzynek mailowych.

W kilku mailach adresów nie było, ale kopiowałam je z przelewów - mam nadzieję, że się zgadzają.

W razie problemów piszcie proszę do mnie na pw, bedziemy próbowali rozwikłać ewentualne problemy.

Fanty od nas tez już wyszły:)

Żelciu nasz ANIELE przegapilam Twoje Urodziny:cry: -Posylam zatem dzis spoznione ale szczere najlepsze zyczenia, spelnienia marzen i oby to dobro, ktorym Obdarowujesz wrocilo do Ciebie podwojnie!:hug::hug::hug:

Kochani ja dzis wyslalam II ture fantow. Jeszcze raz bardzo dziekuje za ta wspaniala Aukcje:hug:

Wciaz pozostaja u mnie 2 fanty. Nr 20 - zestaw metalowych serduszek wylicytowanych przez MARGOTH i nr 41 - figurka aniola wylicytowana przez JAGODA 51.

Agus jak Mozesz to sprawdz prosze czy Masz adresy Dziewczyn albo same Zainteresowane o ile nas czytaja to prosze Odezwijcie sie do mnie.:rolleyes:

Ja otrzymalam przesylke od Dziewcze - jeszcze raz bardzo dziekuje - sprawila nam ogromna radosc!:wiggle::hug:

Mam jeszcze jedna prosbe - przy ostatniej licytacji jeden z wyslanych przeze mnie fantow nie dotarl do wlasciciela...:mad:jesli Ktos nie otrzyma wylicytowanego przedmiotu prosze o kontakt, trzymam wszystkie potwierdzenia...

Dobre wieści zewsząd płyną - Franio zaaparatowany i zadowolony :) Dzieci z ogniska piękne prace na kolejną licytację przygotowały, do mnie paczka od Żelki przyszła, a w nim naprawdę przecudowne lampiony i... niespodzianka - cudne, ( bo szare :) ) pudełeczko :) :) Żelko- czarodziejko dzękuję :)

Niespodzianka też u Żelki na aukcjach dla Stefka - nowe pudełeczko pojawiło się, a na nim konie :) Herbata z takiego pudełeczka to dopiero musi mieć moc :) Może ktoś kupi? Może dla Stefka też będą to fajne, radosne święta :). Nieśmiało też w imieniu zegarów się pzypominam - obydwa takie piękne i niezaopiekowane :(

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995

A ja mam pytanko do Rasii i KasioMar... dziewczyny, doszły fanty ode mnie? Jakoś tak nie mam odzewu:oops:

Szczególnie martwię się o lampę Rasii... mam nadzieję, że się zorientowałaś, ze klosz zamontowałam, w celach transportowch - do góry nogami:lol2:

Kochane, bardzo przepraszam, że wcześniej się nie odzywałam... skrajny czasozjadacz mnie dopadł;)

Magdo, cudna lampa dotarła w całości!:lol: Jakbym wiedziała, że jesteśmy tak bliskimi somsiadkami, to w życiu nie narażałabym Cię na koszty przesyłki!:no:

Dostałam też błyskawicznie śliczny świecznik od Anetki!:lol: Wspaniałe kartki od Joliski!:wiggle: Przepiękny świecznik od Ngel!:cool: Dłuuugiii łańcuch od Uli!:D I ozdoby świąteczne od Nemi:lol: Bardzo Wam za wszystko pięknie dziękuję!:cool:

Bardzo też przepraszam Hazeleyes i Dżempel - dopiero wczoraj wysłałam do Was paczuszki.:oops: Dajcie później znać czy doszły, proszę. Kruelcia dostała osobiście, a do Dziewcze wachlarz już powinien zawachlować;) , szepnij proszę słówko czy?:rolleyes:

Uściski dla Wszystkich zostawiam, największe dla Naszego Frania.:hug:

:) cieszę się, że kolejne fanty dochodzą:)

Jeśli w czyjejś sprawie jest głucha cisza, to prosze piszcie do mnie. Wczoraj np okazało się, ze nie wysłałam jednego adresu, mimo ze potwierdzenie dostałam juz pierwszego dnia:oops:

I koniecznie zajrzyjcie tutaj:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190231-Nowe-uszka-dla-Franiuszka-AUKCJA-TRWA-do-27-listopada-godz.-22.00!&p=5049043&viewfull=1#post5049043