Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Agduś, orzeł wylądował we wtorek, ale nie było mnie w domu i neta nie miałam. Dziś obejrzałam sobie serwetę i muszę powiedzieć, że cię szczerze podziwiam. Nigdy bym takiej sama nie uszyła i będzie całe swieta robić mi nastrój. Bardzo śliczna :)

Tutli_putli, kolczyki też dojechały, niewątpliwie będę nosić, bo ładne są - to moje zestawienie kolorów. Będą pasować. Dziękuję...

• Odpowiedzi 941
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AgnesK, Twój orzeł też wylądował!! Talerz jest wspaniały, już się na nim pysznie prężą owoce - są dumne, że na takim cudzie spoczywają!!!! Od Agduś bieżnik też dotarł - już dawno, ale o tym poinformowałam osobiście zainteresowaną!

Dziękuję - jeszcze raz dziękuję wszystkim!!

Franio rulez!!!!!

Ja też już odebrałam swój fant - Pepeszę i muszę się pochwalić, że miałam niewątpliwą przyjemność poznania niezwykle sympatycznego Gwoździka i nawet dostałam jego pałeczkę ... :yes::D z dedykacją :cool::D:D Bardzo dziękuję !!!

Pozdrawiam wszystkich i cieszę się, że mogłam wziąć udział w tak fantastycznej aukcji !

O!!!! jaki traf !!! żebym miał takie szczęście w lotto jak mam na wbijanie się w wątek, kiedy ktoś o mnie pisze ... ;)

Millid - ja jestem lepszy, bo poznałem całą Twoją rodzinkę .... :)

Pamiętaj, że J. ma wypić za moje zdrowie .... A ja wypiję za jego. Wprawdzie Pepeszy już nie mam, ale jakiegoś Kałacha wyciągnę ;) :)

Miło było Was poznać :)

Dzisiaj dostałam Tryptyk Klimta.

Serdeczne dzięki dla Ol(g)i:-).

Śliczny, ozdobi nasz nowy domek:-).

Dziękuję też za gratisiki :-).

Pozdrawiam serdecznie.

Jak to miło zrobić sobie taki super prezent i przyczynić się do poprawy zdrowia takiego super chłopczyka:-).