EZS 09.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Agduś, orzeł wylądował we wtorek, ale nie było mnie w domu i neta nie miałam. Dziś obejrzałam sobie serwetę i muszę powiedzieć, że cię szczerze podziwiam. Nigdy bym takiej sama nie uszyła i będzie całe swieta robić mi nastrój. Bardzo śliczna Tutli_putli, kolczyki też dojechały, niewątpliwie będę nosić, bo ładne są - to moje zestawienie kolorów. Będą pasować. Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 AgnesK, Twój orzeł też wylądował!! Talerz jest wspaniały, już się na nim pysznie prężą owoce - są dumne, że na takim cudzie spoczywają!!!! Od Agduś bieżnik też dotarł - już dawno, ale o tym poinformowałam osobiście zainteresowaną!Dziękuję - jeszcze raz dziękuję wszystkim!!Franio rulez!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 10.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 A ja czekam niecierpliwie na naleweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 11.12.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ja też już odebrałam swój fant - Pepeszę i muszę się pochwalić, że miałam niewątpliwą przyjemność poznania niezwykle sympatycznego Gwoździka i nawet dostałam jego pałeczkę ... z dedykacją :D Bardzo dziękuję !!! Pozdrawiam wszystkich i cieszę się, że mogłam wziąć udział w tak fantastycznej aukcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 O!!!! jaki traf !!! żebym miał takie szczęście w lotto jak mam na wbijanie się w wątek, kiedy ktoś o mnie pisze ... Millid - ja jestem lepszy, bo poznałem całą Twoją rodzinkę .... Pamiętaj, że J. ma wypić za moje zdrowie .... A ja wypiję za jego. Wprawdzie Pepeszy już nie mam, ale jakiegoś Kałacha wyciągnę Miło było Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Faaaajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala106 12.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzisiaj dostałam Tryptyk Klimta. Serdeczne dzięki dla Ol(g)i:-). Śliczny, ozdobi nasz nowy domek:-). Dziękuję też za gratisiki . Pozdrawiam serdecznie. Jak to miło zrobić sobie taki super prezent i przyczynić się do poprawy zdrowia takiego super chłopczyka:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A Żelka ma nowe piękne pudełko na herbatę na aukcjach i anioły cudne http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 13.12.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Błękitna Podkładki doszły przepięknej urody. ciesze się bardzo a czy książka też doszła???? proszę o odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 13.12.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Moje konto już czysne wszystko pozałatwiane pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 13.12.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 AnetaS wczoraj otrzymałam przesyłkę. Rybki są piękne i budzą nieukrywany zachwyt mojego synka Bardzo dziękuję za możliwość uczestnictwa w tak wyjątkowej aukcji. Buziaki dla naszego Małego Bohatera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 13.12.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 aneta sAnetko przesyłka dotarła, aniołek dołączył do mojej kolekcji jest przesłodki.Dziekuję. AgnesK proszę sprawdź, mam jeszcze do wysłania jeden fant rysunek w ołówku wylicytowany przez FlashBach czy był przelew może ja przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.12.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 po moich malych problemach z poczta dzis otrzymalam paczke wspanialych piernikow od dżempel, dziekuje Ci kochana szczegolnie te Franusiowe pierniczki sciskaja za serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 JA jeszcze swoich przesyłek nie otrzymałam, ale... zapraszam na aukcje do ŻELKI http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 AgnesK proszę sprawdź, mam jeszcze do wysłania jeden fant rysunek w ołówku wylicytowany przez FlashBach czy był przelew może ja przegapiłam? Czekam na informacje od FlashBack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ngel bardzo przepraszam za zwłokę ...przesyłkę wyślę jutro no i u mnie 2 fanty jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 14.12.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ivonesca, prosze daj znac kiedy otrzymasz moja przesylke- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 14.12.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ngel czy przesyłka dotarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A czy Macie kontakt z KasioMar? wysłałam priv ale cisza...Dziewczyny, które wylicytowały skrzydełka, dostałyscie swoje fanty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 14.12.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Anetko ja też jeszcze nie dostałam skrzydełek od KasioMar, może ma kłopoty z netem u mnie to trwało prawie 2 tygodnie. Edytowane 14 Grudnia 2011 przez JAGODA 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts