anSi 19.12.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Agnes - jestem przekonana, że to bałagan na mojej poczcie. Gdy tylko coś się*dowiem, natychmiast napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.12.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Oki, to daj znać.Kochani, jesli ktos z Was jeszcze ma problem z adresem/przesyłką/odbiorem/wysłaniem, dajcie mi prosze znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 19.12.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 KasioMar przesyłka dotarła, skrzydełka bedą cieszyć małą damę. Dziękuję bardzo za udział w licytacji i miły świąteczny dodatek . Serdeczności Jagoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.12.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 KasioMar filiżanka dotarła - cała! Zapakowałaś tak starannie, że nie mogło jej się nic stać! Bardzoooo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.12.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 A jest może jakieś info od Karolina i Artur odnośnie wysyłki nalewek? Bo nie wiem czy mam też szukać na poczcie czy może jeszcze nie zostały wysłane? Niestety u mnie nagminnie giną przesyłki Karolina i Artur napisali mi, ze nalewki wyszły w ub tygodniu, więc lada chwila powinny byc na miejscu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 19.12.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 KachnaP! Melduję, że śliczną bransoletkę otrzymałam dzisiaj, serdecznie dziękuję! Niniejszym oświadczam, że wszystkie fanty dotarły już do mnie:wiggle: Wszystkim dobrym duszom dziękuję za udział we Franiowej licytacji i życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Mamo Asi - czy dotarł do Ciebie obrazek? Czekam na info, bo wysłałam zaraz po aukcji, brak odzewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kochani, dzisiaj Fundacja hurtem zaksięgowała prawie 3 tys od Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 19.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Karolina i Artur napisali mi, ze nalewki wyszły w ub tygodniu, więc lada chwila powinny byc na miejscu:) Dzięki. Jak nie dotrą do końca tygodnia to zacznę nachodzić pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniha 20.12.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 i do mnie dotarły wczoraj kolczyki. Sa piekne. Dziekuje wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 AnetoS Ane3ko, Gabrielo - byłam dzisiaj na poczcie, Pani posprawdzała coś w swoim komputerze i stwierdziła, że ani paczki ani polecone adresowane do mnie do placówki nie trafiły. Musiały chyba utknąć gdzie indziej. Minęły już*dwa tygodnie od nadania -może trzeba reklamować Pytałam na poczcie, reklamuje nadawca. Szkoda, żeby tak Fajne fanty przepadły. Nie chodzi mi o to, że ja ich nie otrzymam, ale o bałagan. Nie może być*tak, że przesyłki nie docierają*do adresata. W końcu nie jest to usługa darmowa. Początkowo myślałam, że pewnie listonoszowi nie chciało się*w błocku taplać, więc nie przyszedł i awizo nie zostawił. Ale wizyta na poczcie tego nie potwierdziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 20.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Musze reklamowac na poczcie, dziwne, ze Ivonesca dostala przesylke, byly razem wysylane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 20.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) AnSi podaje Ci numer przesylki:RG334482455DEmozna przesledzic w internecie.Wlasnie sprawdzilam w internecie, ze przesylka zostala w Polsce" zarejestrowana"RG334482455DE, sprawdz w polskiej poczcie. Edytowane 20 Grudnia 2011 przez gabriela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ansi wyślij mi proszę na priv swoje dane. Trzymam wszystkie potwierdzenia nadania ale mam ich sporo więc a nie pamietam Was wszystkich, w sensie nie kojarzę ników forumowych z nazwiskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 20.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 AnSi, znalazlam, status: nieudane doreczenie 19.12. nie wiem co to znaczy, moze nie bylo Cie w domu, ale jezeli pytalas na poczcie, to cos nie gra. Moze ukradli?????? http://sledzenie.poczta-polska.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Gabriela ale w takim układzie przesyłka powinna wrócić do nadawcy czyli do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) No właśnie dziewczyny, nie wiem, co z tym fantem zrobić. Na poczcie w okienku dziewczyna dzisiaj sprawdzała i stwierdziła, że nic do mnie nie zarejestrowano w ich systemie, awiza z całą pewnością*nie było (gdyby tak było, że nie było mnie w domu). Wczorajszy dzięń spędziłam w domu do 17-tej - i listonosza nie było. Więc coś*tu nie gra. Naprawdę zaczynam podejrzewać listonosza, że chodzi kiedy i jak mu się*chce. Często do mnie nie dociera, Jutro jeszcze raz podjadę*na pocztę, bo skoro w systemie zarejestrowano, że 19.12 była nieudana próba doręczenia, to przecież na pocztę*musi jakaś*informacja dotrzeć, łącznie z przesyłką. Czy dobrze myślę? Edytowane 20 Grudnia 2011 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 20.12.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No to zobaczymy, nie wiem czy tu reklamowac, bo przesylka opuscila Niemcy, a dalej juz odpowiada poczta polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Gabrielo, nie wiedziałam, że Ty z Niemiec wysyłałaś. Może więc poczekaj z tą*reklamacją - jeśli paczka wróci do Ciebie, to i tak będzie sukces, przynajmniej w tym zakresie poczta odzyska swoje sfatygowane dobre imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 AnSi, ciśnij swoją pocztę, skoro masz już nr nadania, ich obowiązkiem jest odnalezienie jej, niech szukają w innych oddziałach. To sie zdarza, znaczy "przypadkowe"przekazanie innemu listonoszowi. Ten nie idzie w " nie swój rejon", a ,że przesyłka nie może bezproduktywnie leżeć na poczcie, wpisywane jest bezskuteczne doręczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts