AgnesK 20.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 cholerka, poczta przed swiętami najwyraźniej nie popisuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ty mnie nie strasz, proszę, bo moje prezenty jeszcze nie doszły, ale żywię nadzieję, że poczta stanie na wysokości zadania i przed wigilia wszystko dojdzie. GLS już 3 dzień jedzie, mam nadzieję,że poczta szybciej adres znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No to czeka mnie batalia z pocztą Anetko S - wyślij mi na priva jeszcze Twój nr nadania - pojadę*jutro z kompletem 3 Już*wysmarowałam maila na adres [email protected] Oby tylko fanty się*znalazły. Już*nieważne po której stronie - adresata czy nadawcy. Będę*meldować : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ansi ja po tym numerze , który mam nie dojdę. Wyskakuje mi brak przesyłki o podanym identyfikatorze a innego numeru nie mam...Daj znać co załatwisz na poczcie, jakby co to pojde na swoją i będę reklamować u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 21.12.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Musze z przykroscia stwierdzic, ze jeszcze sie nie zdarzylo, zeby niedoreczona przesylka do Polski do mnie wrocila, nigdy!!! A ginely bez sladu bardzo czesto.Aha, jeszcze jedno: wyslalam jako list polecony priorytetowy! Musi dojsc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 21.12.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Redakcjo, a gdzie moj tytul????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.12.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dziewczyny -jadę*na pocztę. Oczywiście, że dam znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.12.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Nie jadę na pocztę - przed sekundą*odebrałam telefon z poczty. Cud się zdarzył - wszystkie trzy przesyłki znalazły się i ....tu szok - listonosz osobiście je do mnie przywiezie. Dzisiaj, do godziny 12-tej. Tak mnie zapewniono. Nie wiem, czy pomogła wczorajsza wizyta na poczcie, czy też wczorajsza skarga napisana do centrali. Tak czy owak - czyż to nie dziwne, że wczoraj na poczcie śladu nie było, a dzisiaj rano wszystkie trzy znalazły się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.12.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Cuda sie zdarzają, nawet na poczcie polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.12.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Cuuuda panie:) Mikołaj przyniósł w nocy, przez komin wrzucił Ot i całe wyjasnienie zagadki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.12.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ty to mądra kobita jesteś, Agnes To zamieszanie to chyba przez to, że ja w Mikołaja przestałam wierzyć, więc chciał mnie ukarać. Ale za to powiem Wam, że wszystkie fanty są piękne - korek zdąży na kolejną licytację - tym razem w mojej szkole. A krem i mydełka wykorzystam sama Dziękuję serdecznie za możliwość wzięcia udziału w aukcji. Życzę wszystkim dobrych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 napis HOME od MEG60 pięknie zdobi już u mnie ścianę w kuchni, dziękuje za życzenia i dobre serce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 21.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Bardzo sie ciesze, ze przesylka dotarla. Chyba wczoraj wieczorem cos tu zaczarowalysmy, ze sie raptem znalazla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 22.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Aniu przesyłka dotarła, przerosła moje oczekiwania zdolna jesteś.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ansi super! a już mam nawet protokół reklamacyjny wypełniony, tyle, że dopiero po 27 grudnia mogę złożć...dobrze, że nie będzie to konieczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Aniu przesyłka dotarła, przerosła moje oczekiwania zdolna jesteś. Dziękuję. Jagoda cała przyjemność po mojej stronie I dziękuję za piękny komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 28.12.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 przepraszam, ze tak pozno daje znac, ale dostep do internetu mam mocno ograniczony:bash: przesylka od Anety S. dotarla, dziekuje Anetko:D Agawi74.... to dopiero byla niespodzianka:D komplet na przyprawy piekny, konfiturka jeszcze nie tykana, ale na pewno jest pyszna:yes: oprocz tego prezencik i kartka z zyczeniami. Agus kochana jestes, dziekuje Ci bardzo za wszystko:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 28.12.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Karolina i Artur baaardzo dziękuję za pyszną naleweczkę Udało mi się ją odebrać jeszcze przed świętami, ale dopiero teraz mam dostęp do internetu. Butelka była super zapakowana a i tak Pani na poczcie wysłyszała że coś chlupocze... ani chybi po Świętach bym dostała pustą Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.12.2011 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Agawi74.... to dopiero byla niespodzianka:D komplet na przyprawy piekny, konfiturka jeszcze nie tykana, ale na pewno jest pyszna:yes: oprocz tego prezencik i kartka z zyczeniami. Agus kochana jestes, dziekuje Ci bardzo za wszystko:hug::hug: Strasznie się cieszę Teresko, że wszystko dotarło w całości:wiggle: Nie dziękuj -to była czysta porzyjemność:hug: Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts