Mufka 20.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 WitamMam polki sosnowe polakierowane, chcialabym je zabejcowac na ciemniejszy kolor, czy wystarczy ze lekko zeszlifuje lakier (zmatuje) i na to dam bejce czy musze drzec do zywego drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 21.05.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nie. Ale możesz użyć lakier koloryzującego - wtedy będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.05.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Lakier koloryzujacy to lakier koloryzujacy czy lakierobejca? Pytam bo musze wiedziec o co w sklepie prosic . Rozumiem ze jesli zedre lakier do golej dechy to juz obojetnie czym to portaktuje tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 21.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ...Lakier koloryzujacy to lakier koloryzujacy czy lakierobejca?... Jak zwał tak zwał - ma mieć kolor. ...zedre lakier do golej dechy to juz obojetnie czym to portaktuje tak?... Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.05.2006 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 boorg jak zwykle mozna na Ciebie liczyc , dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 22.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Jeszcze dla pewności sprawdz przed kupnem czy mozna stosować do wnętrz, bo większość jest tylko na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A nie na odwrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 22.05.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No właśnie nie. Chciałem pójść na "łatwiznę" i tak zrobic ze swoją podłogą, na szczęście nie była jeszcze lakierowana, ale nie znalazłem czegoś takiego do wnętrz, więc została bejca i lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No właśnie nie. Chciałem pójść na "łatwiznę" i tak zrobic ze swoją podłogą, na szczęście nie była jeszcze lakierowana, ale nie znalazłem czegoś takiego do wnętrz, więc została bejca i lakier. Ja zawsze rozumowałem w ten sposób, że jeśli lakierobejca nadaje się na zewnątrz to tym bardziej można ją stosować wewnątrz, bo przecież warunki zdecydowanie gorsze są na zewnątrz. Inaczej ma się sprawa z produktem na którym napisane jest, że tylko do użytku wewnątrz pomieszczenia. Takiego czegoś na zewnątrz bym nie użył. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No właśnie nie. Chciałem pójść na "łatwiznę" i tak zrobic ze swoją podłogą, na szczęście nie była jeszcze lakierowana, ale nie znalazłem czegoś takiego do wnętrz, więc została bejca i lakier. Ja zawsze rozumowałem w ten sposób, że jeśli lakierobejca nadaje się na zewnątrz to tym bardziej można ją stosować wewnątrz, bo przecież warunki zdecydowanie gorsze są na zewnątrz. Inaczej ma się sprawa z produktem na którym napisane jest, że tylko do użytku wewnątrz pomieszczenia. Takiego czegoś na zewnątrz bym nie użył. Pozdrawiam a ja patrzę sie pod wzgledem szkodliwości Wiele produktów nie można stosować wewnątrz, bo są szkodliwe dla zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 marjucha napisał: Cytat: No właśnie nie. Chciałem pójść na "łatwiznę" i tak zrobic ze swoją podłogą, na szczęście nie była jeszcze lakierowana, ale nie znalazłem czegoś takiego do wnętrz, więc została bejca i lakier. Ja zawsze rozumowałem w ten sposób, że jeśli lakierobejca nadaje się na zewnątrz to tym bardziej można ją stosować wewnątrz, bo przecież warunki zdecydowanie gorsze są na zewnątrz. Inaczej ma się sprawa z produktem na którym napisane jest, że tylko do użytku wewnątrz pomieszczenia. Takiego czegoś na zewnątrz bym nie użył. Pozdrawiam a ja patrzę sie pod wzgledem szkodliwości Wiele produktów nie można stosować wewnątrz, bo są szkodliwe dla zdrowia To jest argument,który do mnie trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel81 11.11.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Zabejcowalem wodna bejca stol, niestety nie wiedzialem, ze byl lakierowany. Efekt jest taki, ze bejca nie schnie, klei sie i nie wiem co dalej. Prosze o informacje od bardziej doswiadczonych - dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts