Aggula 11.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam i zapraszam do komentowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam się w takim razie już w komentarzach Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Cześć! Super, że masz już Dziennik. Będę czytać!!!! I oglądać Pomóc Ci jakoś ze zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 16.11.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ślepotka ze mnie, nawet nie zauważyłam, że już mam gości! Witam cała szczęśliwa Aniu, tak, tak, tak, pomoc ze zdjęciami baaaardzo mile widziana! Ładuję je na fotosik i co dalej? Zmniejszać przed załadowaniem? Będę mega wdzięczna za pomoc, bo pewnie trzeba się trochę nagłowić zanim się je wklei w takiej wielkości, jak by się chciało. Pamiętam, że Twoje wklejane na początku były obcięte... Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Hej, musisz je miec w miare w malej rozdzielczosci. Potem otwierasz w nowym oknie kazdy obrazek (lewy przycisk myszy i "otworz obrazek w nowej karcie) i kopiujesz link. Wstawiasz go w okienko edytora, ale najpierw klikasz takie "drzewko w ramce" - masz je na pasku wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Mnie instrukcję do zdjęć wysłałą kiedyś Spirea, mogę skopiować i Ci przesłąć jeśli jescze potrzebujesz, a tak poza tym to chciałam się przywitać i czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 18.11.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witam, Basiu! Ale ja lubię gości Zaraz będę próbować wklejać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 18.11.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Basiu, Anuli instruktaż coś u mnie nie działa, więc poproszę Cię o maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.11.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ooo, "świeżynka" na forum:D Witam się i ja. Będę podglądać, bo bardzo ładny domek:-) i życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Hej Aggula Domek na wizualka prezentuje się baaardzo fajnie Lubię takie bryły i drewienko na elewacji też mi sie podoba! Masz też już rzuty? Chętnie zobaczę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 22.11.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Hej, Karola! Witaj, Magda! Rzuty wstawię wieczorkiem jakoś, musiałam prosić o takie bez milionów osi i wymiarów, bo nieczytelne były do wrzucenia tutaj. Cały czas się boję, że za duży dom budujemy, ale z drugiej strony... dokładnie o taką przestrzeń nam chodzi. Problem tylko w tym, że będzie się długo urządzał No a na emeryturę to sobie drugi wybudujemy, mniejszy Mój mąż ma stan przedzawałowy jak tylko wspominam o drugim domu Podziwiam Cię, Karola, że swojego przekonałaś i mam nadzieję, że za te 20 lat też mi się to uda Orientujecie się, jak to jest z pokryciem dachu? Ja choruję na blachę, mpzp przewiduje dachówkę lub materiały "dachówkopodobne"... czyli niby zgrzyt. Ale! Na obszarze objętym moim mpzp są też domki kryte strzechą!!! Jak to możliwe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Cześć! Przybyłam zwabiona kolejnym nowoczesnym domem z dużą ilością przeszkleń Najbardziej przemawia do mnie parter od strony ogrodu Podoba mi się też w większości układ pomieszczeń parteru. Na rzucie piętra zbyt wiele się dzieje, a rysunek niewielki, spróbuje ocenić przy kolejnym podejściu Z blachą na dachu nie powinnaś mieć problemu, zalicza się do dachówkopodobnych, można by rzec )) Gdzie budujecie? Pozdrawiam i będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 23.11.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witaj, lullaby! Do mnie też najbardziej przemawia parter od strony ogrodu Muszę pomyśleć o wyraźniejszych rzutach na potrzebę wklejenia tutaj, bo rzeczywiście mało co widać. Dzięki za super info nt. blachy, właśnie takiej interpretacji będę się trzymać Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Przyszłam z rewizytą Bardzo fajny domek będziecie budować i na pewno będę śledzić postępy. Jeśli chodzi o elewację południową, to może coś takiego fajnie by wyglądało ? W środku postu są zdjęcia pergoli http://forum.muratordom.pl/showthread.php?121443-Dziennik-Ady-i-Mikolaja&p=4795630&viewfull=1#post4795630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 30.11.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Hej, Lidszu! Jakaś telepatia chyba, dokładnie wczoraj czytałam sobie Twój dziennik Śliczny Wasz topazik, w ogóle bardzo lubię domy mg projekt! Super przestrzeń, rozkład, a przede wszystkim super wielkości sypialnie, co jest rzadkością w innych projektach gotowych. Dzięki za linka do pergoli Ady, jej dziennik oglądałam po raz pierwszy. Rzeczywiście coś takiego będzie trzeba wymyśleć. Na razie myślimy o oknach cool lite w pokojach najbardziej narażonych na nagrzewanie. Pewnie wszystko wyjdzie w praniu Najchętniej połknęłabym wszystkie Wasze dzienniki, ale kiepsko u mnie z czasem Dlatego też tak mało się udzielam i powolnie mi idzie prowadzenie własnego dziennika... Postaram się uaktywnić trochę, bo uwielbiam, jak mnie odwiedzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.12.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Hej Aggula Fajnie,ze macie tak sprecyzowane oczekiwania względem domu Rozkłąd pomieszczeń bardzi mi się podoba czekam niecierpliwie na więcej Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 12.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Hej Aga Piękne inspiracje Ta z liskiem jest i w moim zbiorze W Twoim Dzienniku rzuciło mi się w oczy hasło "odwrócone dachy", gdzie je dokładnie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 13.12.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lullaby, tą z liskiem zwinęłam od Ciebie, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko Tak bardzo skojarzyła mi się z moim oknem, że ją sobie przywłaszczyłam Prawdę mówiąc, inspiracji podczas projektowania były miliony, ale musiałabym przekopać cały rok maili, które wymieniałam z architektem Może na emeryturze mi się uda Teraz postaram się skupić na inspiracjach wnętrzarskich, bryła już za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Cześć Aggulka Kiedy patrze na twoje inspiracje, plany i już oczami wyobraźni widzę Twój domek, to..... mam ochote budować trzeci!!!! W każdym razie wiem już jak będzie mój kolejny dom wyglądał..... TAK JAK TWÓJ!!!! My też chcieliśmy bardzo takie właśnie schody ale na pewnym etapie bardzo nam zależało na pomieszczeniu pod schodami.... a suma sumarum wykombinowaliśmy coś innego i z zabudowy pod schodami zrezygnowaliśmy dla nadania lekkości .... i teraz żałujemy ,ze jednak te schody się u nas nie pojawiły Fajnie ,ze wygrałaś zakład U nas wysoka zabudowa na całej ścianie będzie w białym lakierze, natomiast wyspa i niska zabudowa pod oknem ciemny fornir egzotyczny w połysku, więc u nas będzie p,ół na pół Zadaszony teras w domu to dla mnie postawa! W moim rodzinnym dom jest duży taras od poludnia nie zadaszony i przez to używany na poranną kawę, śniadanie lub wieczorne drinki... poza tym odpada. W poprzednim domu mieliśmy spory podcień.... teraz też jest zale za mały jak dla mnie, wiec będziemy musieli zafunfować sobie kremowa markizę.... nie przepadam za nimi ale wole mieć taką alternatywę Teraz taras wychodzi na wschód i południe.... a u Ciebie jak będzie???? Aggula wiem,ze sie powtarzam ale najszczerzej uważam że będziesz miał CUUUDOWNY DOM I WNĘTZRA!!!!! Zazdroszczę bardzo Z przyjemnością będę śledziła powstawanie więc niech ta wiosna szybko przychodzi A narazie wklejaj co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Gratuluję wydanej decyzji, zawsze to jeden problem z głowy Buzka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts