bami 06.04.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 obiecałam młodemu mecz urodzinowy w ogrodzie przed wakacjami Który rocznik jest Twój młody? Nie potrzebujecie lewego pomocnika na ten mecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.04.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No dobrze, to może ja Was skuszę - mam już zamontowanago Subwaya, żeby do toitoika nie chodzić z zaraz będę też miała Catalano O trawie i tarasie na razie nie myślę... Ale tak naprawdę to Lucek jest najbardziej zaawansowana...i Vitrę ma w łazience... Nieprawda, vitre mam w łazience ale leżącą a nie wiszącą ale może w przyszłym tygodniu zamontujemy kibelki bo już chyba najwyższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 07.04.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Który rocznik jest Twój młody? Nie potrzebujecie lewego pomocnika na ten mecz? Lipiec 2005, lewy pomocnik zawsze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.04.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Lipiec 2005, lewy pomocnik zawsze się przyda lewy pomocnik jest sierpień 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 lewy pomocnik jest sierpień 2005 A moja cheerleaderka jest listopad 2006, może też przygarniecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.04.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A moja cheerleaderka jest listopad 2006, może też przygarniecie ? Jedna cheerleaderka to za mało. Lucuś będziesz musiała sama chwycić za pompony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 07.04.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Bami, ale fajnie, nasze starszaki w identycznym wieku Lucka, moja cheerleaderka jest grudzień 2006 To szykują się niezłe mecze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Wpadłam w biegu, na sekundę. Tylko o schodach;). Nie mam policzkowych, ale sposób montowania do podłogi taki sam. W miejscu montażu nie dałam podłogówki, grubszą wylewkę, mocniej zazbrojoną. Schody miałam montowane po położeniu wszystkich warstw podłogi ...http://img515.imageshack.us/img515/3923/img9320.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 10.04.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Rasieńko, wielkie dzięki za informację! O Twoich szklanych schodach opowiadał mi Robert - Misiaczek No i właśnie do takiego sposobu montażu się skłaniam, bo pan od najlepszej wyceny nie zrobi mi ich w ciągu 3 tygodni, to pierwsze, a po drugie, pan od zacierania betonu będzie miał duży problem z jego zatarciem w okolicy policzków. Tylko boję się ciut, że robi się w tym miejscu niezły mostek termiczny... Ale skoro zaraz obok schodów mam olbrzymią laną ścianę, to co ja gadam o mostkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.04.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aggula, ja mam chyba też tak jak Rasia opisuje, wylewki były wcześniej, ale pod schodami nie daliśmy ogrzewania, raptem na 1m2, więc nie wydaje mi się żeby to miało wpływ. Ustaliłam tylko ze schodziarzem ile mam zostawić i gdzie będzie mocowanie u mnie wygląda to mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 11.04.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Lucka, dzięki za fotkę! Ale zobacz, w miejscu, gdzie belki / wengi, jak kto woli, wchodzą w wylewkę, masz wylane dodatkowo... U mnie nie ma takiej opcji, bo na klatce będzie zacierany beton jako ostateczna podłoga. Czyli nie doleje się kawałka, bo będzię widać... I co wtedy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.04.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Lucka, dzięki za fotkę! Ale zobacz, w miejscu, gdzie belki / wengi, jak kto woli, wchodzą w wylewkę, masz wylane dodatkowo... U mnie nie ma takiej opcji, bo na klatce będzie zacierany beton jako ostateczna podłoga. Czyli nie doleje się kawałka, bo będzię widać... I co wtedy...? może w miejscu mocowania zrobić jakieś fajne zaślepki które zasłonią ten kawałek? Z takiej stali jak konstrukcja, albo z drewna, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 11.04.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Lucka, a właściwie jak to jest, że te kawałki są dolewane? Czy montaż schodów (wiercenie wgłąb) tak niszczy wylewkę, że potem trzeba dolać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.04.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Lucka, a właściwie jak to jest, że te kawałki są dolewane? Czy montaż schodów (wiercenie wgłąb) tak niszczy wylewkę, że potem trzeba dolać? Aggula, u nas jest wstawiona taka szersza stopa w wylewkę żeby zapewnić większą stabilność. Stąd musieli wykuć duży kawałek i potem go zalać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 15.04.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aggula, u nas jest wstawiona taka szersza stopa w wylewkę żeby zapewnić większą stabilność. Stąd musieli wykuć duży kawałek i potem go zalać jeszcze raz Lucka, rozeznałam tą sprawę u kilku wykonawców i na szczęście u mnie nie będzie trzeba kuć Ale będzie tak, jak piszecie, czyli bez podłogówki w tym miejscu i jakaś większa stopa wylana w miejscu oparcia schodów. Bardzo mi się podoba taka gięta konstrukcja, jak u Ciebie, ale u nas schody są w mocno przelotowym miejscu i jestem wręcz pewna, że młody rozwaliłby sobie głowę góra 2 dni po przedprowadzce U Ciebie słup konstrukcyjny fajnie chroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.04.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja mam cheerleaderkę jeszcze młodszą kwiecień 2007, ale za to głośna za dwie . Aggula - zrezygnowałam z betonu na podłogach. Będzie jak to mówią normalnie - wylewka i gres. Trochę za dużo surowości by chyba było. No i nie wiem jak się chodzi boso po betonie. Choć wydaje mi się jakoś tak podskórnie, że przyjemniej niż po płytkach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 witamzapowiada sie super:)mam podobne przeszklenia(w planach)i prosze o cene na aluminium bo mnie moja wycena zastrzelila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dałabyś jakieś fotki... ciooooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 06.05.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 oto powody dla których może (ale tylko może ) mąż zmieni zdanie jeśli chodzi o gres;)) utrzymanie go w czystości:) i cena samego gresu- płytki 90x90 poniżej 250zł/m2 może być ciężko znaleźć (szczególnie w wawie- poza wawą może już coś będzie). natomiast jeśli się uprze i powie, ze buduje dom na całe życie i cena jednak nie gra roli to jedyny argument to sprzątanie- powiesz mu że przez najbliższe 15-20 lat będzie musiał myć podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 06.05.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Koktajl, pudło... Jeśli ktoś myje u nas podłogi, to właśnie mąż... No i chodzi o biały gres a la kamień taki z dziurkami, czarnymi dokładnie, więc z góry ma wyglądać na brudny i taka jego uroda Ale dzięki za radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts