lullaby 19.08.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 U mnie łupek też był pozaprojektowym pomysłem Architektowi chyba ulżyło, jak z niego zrezygnowałam Agaaaa, co z fotami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 20.08.2012 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 U mnie łupek też był pozaprojektowym pomysłem Architektowi chyba ulżyło, jak z niego zrezygnowałam hmm, a mi sie wydaje, że u Ciebie by super pasował... Dlaczego architekt był taki anty? Agaaaa, co z fotami? No więc wyobraź sobie, kochana, że małż wrócił, a ładowarka została na wakacjach (czyt. u moich rodziców, tyle dobrego) Gorzej, bo nie mam nawet zdjęcia, jak ławy podlewam, a podlewałam je grzecznie codziennie, dwa razy dziennie, mimo że nie trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.08.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Agi, może mój architekt uznał, że w tym wypadku mniej = więcej Dobra, dobra, jutro robisz foty ajfonem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 20.08.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 O matko współczuję sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 20.08.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) To mnie wzięłaś pod włos, Karola! Dobra, jutro robię foty ajfonem, nie mam już wyjścia Adk, no niestety jest co współczuć... nawet małżowi dziś ciśnienie skoczyło po tych opowieściach, a on raczej kiepsko się wyprowadza z równowagi Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Aggula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.08.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 A jak nie zrobisz, to Cię wyręczę Dziś zlokalizowałam z trasy Twoją budowę! Żartuję, oczywiście, zwiedzam działki tylko z zaproszeniem Chyba, że masz naklejkę Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 21.08.2012 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A jak nie zrobisz, to Cię wyręczę Dziś zlokalizowałam z trasy Twoją budowę! Żartuję, oczywiście, zwiedzam działki tylko z zaproszeniem Chyba, że masz naklejkę Muratora Zlokalizować mnie z trasy, a dojechać do mnie, to dwie różne rzeczy Niestety, trzeba zrobić wieeelkie koło przez wieś. Kiedyś mają tam być drogi na przełaj, ale to pewnie w kolejnej dekadzie Ale cieszę się, że już widać i że wiesz, gdzie Jak zobaczysz na horyzoncie blondynkę obok przyczepy, to dawaj przez pola Z pana T jak na razie jestem zadowolona - wczoraj wpadł na budowę niespodziewanie i napisał mi smsa. Może wracał od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 21.08.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Czuję się zaszczycona Aga, pięknie! Czyściutko, równiutko, idą jak burza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.08.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Pięknie mury pną Ci się do góry! No i zaczęła się jazda z sąsiadami. Konkretnie z jednym z naprzeciwka, z którym graniczymy całą szerokością ogrodu Ze wszystkim ma, biedak, problem, jakiś kompletnie aspołeczny typ Jestem zdruzgotana, że taki sąsiad mi się trafił Może już zacznij sadzić jakiś szybko rosnący i kolczasty żywopłot;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 22.08.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Pięknie mury pną Ci się do góry! Może już zacznij sadzić jakiś szybko rosnący i kolczasty żywopłot;). Rasiu, moja pani ogrodowa już wymysliła, że sadzimy tam płot pleciony z wierzby energetycznej - rośnie 14 razy szybciej niż wszystko inne i oddzieli mnie od nich przynajmniej 70-cm murem I tak mi smutno, bo się cieszyłam, że taki ażurowy płot mają i nasze ogrody będa się tak "przenikać" i taka przestrzeń będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.08.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Rasiu, moja pani ogrodowa już wymysliła, że sadzimy tam płot pleciony z wierzby energetycznej - rośnie 14 razy szybciej niż wszystko inne i oddzieli mnie od nich przynajmniej 70-cm murem I tak mi smutno, bo się cieszyłam, że taki ażurowy płot mają i nasze ogrody będa się tak "przenikać" i taka przestrzeń będzie... Aggula, podzielisz się nadmiarem na Panią Ogrodniczkę? WŁAŚNIE potrzebuję na gwałt A ten sąsiad naprawdę taki straszny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.08.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A może ta wierzba rośnie w takim tempie, ze jak przytniesz żywopłot, to zanim dojedziesz do końca, to początek trzeba juz ciąć? To dla mnie byłoby za szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 22.08.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Bami, chętnie się podzielę, to nasza wieloletnia znajoma, a raczej córka znajomej - młodziutka dziewczyna, ale polecam ją pod każdym względem, począwszy od pomysłów i dobrego gustu, na odpowiedzialności skończywszy. Zaraz Ci puszczam namiar na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.08.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Bami, chętnie się podzielę, to nasza wieloletnia znajoma, a raczej córka znajomej - młodziutka dziewczyna, ale polecam ją pod każdym względem, począwszy od pomysłów i dobrego gustu, na odpowiedzialności skończywszy. Zaraz Ci puszczam namiar na pw. Dzięki Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 22.08.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ale fajnie mieć siostrę i to w dodatku odnalezioną na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.08.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Rasiu, moja pani ogrodowa już wymysliła, że sadzimy tam płot pleciony z wierzby energetycznej - rośnie 14 razy szybciej niż wszystko inne i oddzieli mnie od nich przynajmniej 70-cm murem I tak mi smutno, bo się cieszyłam, że taki ażurowy płot mają i nasze ogrody będa się tak "przenikać" i taka przestrzeń będzie... Świetny pomysł z tą wierzbą Tu są fajne przykłady z jej zastosowaniem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?78227-Wierzba!&p=1614909&viewfull=1#post1614909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 23.08.2012 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Świetny pomysł z tą wierzbą Tu są fajne przykłady z jej zastosowaniem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?78227-Wierzba!&p=1614909&viewfull=1#post1614909 Rasiu, dzięki! Niezła ta wierzba, choć ja bardzo nie lubię wysokich płotów, ale cóż, nie ma wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolwik21 23.08.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 To już jest skandal! Śnił mi się dziś Twój dom, nie mój, ale Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 23.08.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 To już jest skandal! Śnił mi się dziś Twój dom, nie mój, ale Twój Wow, żółwik, ale fajowo! Dawaj szczegóły - miałam jeszcze brzozy w ogrodzie, czy jednak je wycięłam? Był łupek na elewacji, czy nie starczyło nam kasy? No i najważniejsze - rozwodziliśmy się, czy byłam w ciąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Wow, żółwik, ale fajowo! Dawaj szczegóły - miałam jeszcze brzozy w ogrodzie, czy jednak je wycięłam? Był łupek na elewacji, czy nie starczyło nam kasy? No i najważniejsze - rozwodziliśmy się, czy byłam w ciąży? popłakałam się za śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts