Moni_ta 23.08.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Aga przyszłam pogratulować postępów, szybka ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 23.08.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Aga przyszłam pogratulować postępów, szybka ekipa Monita, dzięki Teraz przystopujemy, cały przyszły tydzień przerwa technologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 23.08.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Super ze zaczeliscie caly czas zagladam i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 24.08.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Super ze zaczeliscie caly czas zagladam i kibicuje Dzieki! Do Ciebie mi daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.08.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Wczoraj udało mi się zawieźć męża na budowę. Ale dziwnie Pełen podziwu i zadowolony, jeździłby codziennie, ale ktoś pracować musi Dzisiaj chłopaki zrobili kanalizę, zagęszczarka dawała czadu większość dnia, no i ławy dookoła już podsypali piaskiem - jakoś mi się zapadł ten dom Jutro leją chudziak i robimy drobną przerwę technologiczną. Jak ja przeżyję tydzień bez budowy??? Możesz wpadać na inne budowy... Na przykład na moją . akurat wyjeżdżam, to przypilnujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 29.08.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Możesz wpadać na inne budowy... Na przykład na moją . akurat wyjeżdżam, to przypilnujesz.... Dobre, dobre Przemyślę temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolwik21 11.09.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Człowiek na chwile wyjedzie a tu takie zmiany Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.09.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Super!A co dalej na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.09.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 No Aggula, do tablicy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 07.10.2012 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Świnka jestem niemiłosierna, a jak miło na sercu, że ktoś tu zagląda, jak mnie nie ma Budowa idzie pięknie do przodu, a ja tonę w pracy. Na szczęście ekipa jest bombowa i mogę sobie pozwolić na odwiedzanie budowy w sobotę w celu zrobienia zdjęć Jest pięknie, bialutko, czyściutko, równiutko, mieścimy się w kosztorysie, a nawet poniżej. Zalany mamy pierwszy strop, drugi jednak będzie drewniany i przyjedzie razem z prefabrykowaną więźbą - tyle miesięcy myślenia i tyle razy pomysł wałkowany i odrzucany, w końcu jednak został przyjęty. Ale o tym dłużej kiedy indziej... Mniej więcej za miesiąc powinniśmy zamknąć dom na zimę, czyli przykryć dachem i zabić okna Jeszcze tydzień, dwa i będę pisać więcej, na razie mam spiętrzenie w pracy i nie wyrabiam. Ściskam bardzo mocno wszystkich mi dopingujących i nie mogę się doczekać aż pozagląam do Waszych dzienników, wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 21.11.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ładny dom, ładne przeszklenia Zamykać będziecie pewnie na wiosnę? Jak się skończyła epopeja pt."Wybieramy okna"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.11.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Hej, hej, przychodzę pogratulować dachówki i ślicznych niebieściutkich okien Może tym Cię zmobilizuję do zaktualizowania dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Aggula, chwal się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 03.01.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 No i gdzie fory???.... Buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aggula co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 04.03.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 No właśnie, co u Ciebie? Jak postępy na budowie, okna, PC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.03.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Aga! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 05.03.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Karolciu, kochana, dzięki za miłe przyjęcie z powrotem Stęskniłam się za Wami niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Gratuluje własnej firmy. No i fajnie że się odezwałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 07.03.2013 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Zakończyłam dzisiaj z rana negocjacje ogrodzeniowe i jestem bardzo zadowolona Mam nadzieję, że w realu będzie wyglądało fajnie Ogrodzenie robimy z paneli Zenturo, w których się absolutnie zakochałam Boki z samych paneli, a front w dużej mierze z gabionów Ależ jestem szczęśliwa Dzisiaj M wymyślił, że może to ogrodzenie poczeka, a my zajmiejmy się ważniejszymi wydatkami. No tak, mógł mi powiedzieć miesiąc temu, jak zaczynałam się targować, a nie teraz, jak już ubiłam targu W dodatku, jestem przekonana,że jeśli teraz nie zrobimy ogrodzenia, to nie zrobimy go przez najbliższe 5 lat... Witam sie serdecznie bardzo fajny i bardzo pomysłowy domek budujecie , co do ogrodzenia to jestem tego samego zdania co TY, jak czegos nie zrobisz od razu to zawsze coś bedzie wazniejsze i potem plany odkada sie w nieskończoność. My robilismy ogrodzenie z kamienia piaskowca, niemalże równo z rozpoczęciem fundamentów w domu i wiele osob nam doradzalo a niektórzy wręcz sie z nas śmiali że niepotrzebnie teraz tracimy kase na ogrodzenie ze ogrodzic mozna czymkolwiek a pieniadze wlozyc w dom. Teraz jestesmy Mega zadowoleni ze nie posłuchaliśmy nikogo i zdalismy sie na siebie domek prawie na ukonczeniu, ogrodzenie nie straszy a ile bezpieczniej jeśli ma sie dzieciaczki !!!! To ogrodzenie które planujecie Bardzo ciekawe i pomysłowe, aż musialam sobie wygooglowac co to sa te gabiony i naprawde bardzo mi sie podoba. A czym bedziesz je wypełniac w środku otczakami czy czymś innym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts