Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W 90 dni dookoła domu :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 277
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

powinen być, my też mamy taki :) a planujemy zamieszkać w styczniu, nie rozumiem czemu ludzie tak sceptycznie podchodzą do nowych rozwiązań. Mój mąż namówił mnie na tą technologię bo jego rodzice mieszkają w takim domku już prawie 20 lat i jest ok. Grzeją się gazem, a od kilku lat kominkiem, nie narzekają na wysokie opłaty.

Gingeros pytałam, ale nie odpisałeś... macie już instalacje w ścianach, chodzi o rozprowadzenie prądu -bo na zdjątkach widziałam chyba otwory na gniazdka?? jeśli tak to super, my niestety musieliśmy to robić we własnym zakresie... A co z grzaniem, jak będziecie grzać??

powinen być, my też mamy taki :) a planujemy zamieszkać w styczniu, nie rozumiem czemu ludzie tak sceptycznie podchodzą do nowych rozwiązań. Mój mąż namówił mnie na tą technologię bo jego rodzice mieszkają w takim domku już prawie 20 lat i jest ok. Grzeją się gazem, a od kilku lat kominkiem, nie narzekają na wysokie opłaty.

Gingeros pytałam, ale nie odpisałeś... macie już instalacje w ścianach, chodzi o rozprowadzenie prądu -bo na zdjątkach widziałam chyba otwory na gniazdka?? jeśli tak to super, my niestety musieliśmy to robić we własnym zakresie... A co z grzaniem, jak będziecie grzać??

Gdzieś tam już odpowiedziałem :) ale jeszcze raz :D instalacji na razie nie ma są tylko przygotowania pod instalkę elektro i audio w postaci peszli i otworów na na wszystkie gniazdka i kontakty, co do grzania oczywiście gaz kocioł kondensacyjny 100% ogrzewania podłogowego + kominek ( chyba z wymuszonym nadmuchem )

Wczoraj byliśmy zamówić lampy do kuchni :) nad blat kuchenny i będą takie :)

http://img820.imageshack.us/img820/1371/8777ce4f0723bc9abc1ef0d.jpg

choć zastanawiamy się jeszcze nad tym

http://img713.imageshack.us/img713/9796/sferiowhitema01394ce001.jpg

no i coś dla fanów szkła w kuchni :):)

http://img854.imageshack.us/img854/148/z6867041x.jpg

choć mój plan na temat ściany w kuchni jest całkiem inny :) ale na razie nie mówię :) muszę przekonać moją połowę do tej wizji :D w sumie mało zamieszczamy tutaj planów na wnętrza ale to dlatego że u mnie już wszystko jest w głowie :) potem dopiero szukamy czy coś takiego w ogóle istnieje :D

Edytowane przez Gingeros