Gingeros 15.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Fakt śniegu napadało ze 20 cm:rotfl: Zima wyrównała. tys prowda Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Gingeros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly dom 16.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No tylko pogratulować. Tempo iście zawrotne. Super że założyłeś ten dziennik, zapewne zachęci osoby niezdecydowane do tej technologii.Jeśli można zapytać: z jaką firmą budujesz? Ile sobie życzą za m2 powierzchni w standardzie deweloperskim? Jeśli dobrze zrozumiałem to papierologią też się oni zajmują? Czy łącznie z przyłączami, projektem, adaptacją itd? Odpowiedź może być na priv.Pozdrawiam i trzymam kciuki aby udało Ci się zamknąć w założonym terminie bez żadnych niespodzianek. Będę z uwagą śledził Twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 18.01.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Podobno dom staje się domem gdy dostaje drzwi wejściowe to one są wizytówką domu i jego mieszkańców A więc w myśl tej idei ... a zresztą sami zobaczcie http://img716.imageshack.us/img716/5501/drzwirn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 18.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 pieknie!! tego widomu Ci PRAWDZIWIE zazdroszczeja dopiero 2 lutego swoje odbieram z fabryki a kiedy mi zamontuja - nie wiem ... oby czym predzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 18.01.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Oj tam oj tam już niebawem będziesz miał i swoje jak to było w Pankracym "już za chwileczkę już za momencik...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 22.01.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Dziś byliśmy w domku troszkę poszpachlować w przerwie na papieroska zobaczyłem trzy kopce i w sumie nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że z jednego z kopczyków bije woda niczym z źródła doszliśmy do wniosku że mamy na działce kreta hydraulika:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Dziś byliśmy w domku troszkę poszpachlować w przerwie na papieroska zobaczyłem trzy kopce i w sumie nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że z jednego z kopczyków bije woda niczym z źródła doszliśmy do wniosku że mamy na działce kreta hydraulika:D:D Teraz sie smiejesz a jak bedziesz urzadzal ogrodek bedzie Cie to doprowadzalo do rozpaczy Lepiej juz zaplanuj rozlozenie siatki plastikowej przeciwkretowej pod ostateczna warstwa ziemi bo ten kret nie da Ci zyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 23.01.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dziś byliśmy w domku troszkę poszpachlować w przerwie na papieroska zobaczyłem trzy kopce i w sumie nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że z jednego z kopczyków bije woda niczym z źródła doszliśmy do wniosku że mamy na działce kreta hydraulika:D:D Jeśli to kret - hydraulik to go wodą później nie przegonisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 23.01.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 kret kopie nie dalej niz 2-3 m od ostatniego kopca - zazwyczaj o tej samej porze kazdego dnia - wystarczy sztychowka i odrobina cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.01.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Konrad raczej postaram się to załatwić humanitarnie - myślę że dam radę - hmmm inne metody to raczej ostateczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 03.02.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Jak to sie godo po naszymu - gore http://img835.imageshack.us/img835/3228/20120203775640x480.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 03.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 napisalbys coś wiecej wylweki wyschły ? co teraz robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 No właśnie! Wszyscy ciekawi a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 04.02.2012 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) No więc żeby zadość uczynić waszej ciekawości postaram się opisać to co się dzieje Dzieje się tak na prawdę niezbyt wiele wszystko przez pogodę - wylewki powierzchniowo są suche ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia będę sprawdzał czy mogę już impregnować posadzki pod panele póki co jestem przerażony stanem licznika prądu ale gdzieś tam po drodze liczyliśmy się z takim wydatkiem. Najbardziej martwi mnie to że Pan od wody powiedział że w takich temperaturach wody nam nie podłączy jak nie będzie wody to i tym samym muszę poczekać z gazem nooo i oczyszczalnia ( dalej nie mamy wybranej ;( ) też wymaga min 0*C Tak więc z zewnątrz jest "kapa" w środku już jest nieco lepiej obrobione wszystkie okna część domku ma pierwszą gładź - jak wszystko dobrze pójdzie to myślę że pod koniec przyszłego tygodnia polecimy grunty i zaczniemy przygotówki pod kafelki jeśli dobrze pójdzie około 16 będzie obudowany kominek. Cieszę się z tego kominka bo może w końcu zacznie szybciej wysychać - i utrzymywać temperaturę bez tego ani rusz podsumowując robimy to co możemy ale pogoda tym razem nie jest po naszej stronie ;( Edytowane 4 Lutego 2012 przez Gingeros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 04.02.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ano tak to już z pogodą bywa. Ale coś jednak dzieje u ciebie. A u nas oprócz prac koncepcyjnych to na budowie nic się nie dzieje. Dzisiaj wytrzymałem 50 minut w środku domu. I zwinąłem się z powrotem do mieszkania tak tam zmarzłem. Brrrrrrrrrrrrrr. Cóż pogoda raz jest łaskawa a raz jest groźna i okropna. Kominek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 07.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Gingeros na kogo zdecydowales sie z tym kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 07.02.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Netmar dam Ci znać jak już się sfinalizuje - na razie to jest problem z terminami ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 07.03.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 a TY gdzie się podziewasz??!?! ostatni wpis miesiąc temu ... myślisz że tak Ci damy spokój i odpuścimy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Gingeros pewnie już mieszka Podczas przeprowadzki nie miał czasu na wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 07.03.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Fajnie że tu czasem zaglądacie niestety pogoda dalej w opozycji, u nas dalej susza czekamy może w ten piątek uda się napoić domek Gładzie porobione, sporo przeszlifowanego z wyjątkiem części dziennej tam tworzy się kominek, a jako że trafiłem naprawdę na bardzoooo dokładnego i sumiennego gościa od kominków to i praca trwa nieco dłużej. właściwie jedyne pomieszczenie które jest zrobione na tiptop to spiżarko kotłownia Ja sobie powoli maluję parapety Gingeroska jest zachwycona z krokusów - już się przebijają z zewnątrz stanęły też kolumny wszystko zaczyna wyglądać ale bez wody i tak jest d... zbita nie mogę kłaść kafelek bo nie mogę sprawdzić szczelności instalacji itd itp ehhhh życie .... Edytowane 7 Marca 2012 przez Gingeros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts