dziobeczek1 12.11.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Tak jak w temacie. Dzięki preparatowi Sadolin ok 80 m2 drewnianej elewacji nadaje się do wyrzucenia Zgodnie z zaleceniami producenta zasosowałam jako zabezpiezenie wstępne 2 warstwy sadolinu BASE,a potem 2 wartsy SADOLINU CLASSIC. Nie chciałam dawać lakierobejcy, żeby elewacja się nie błyszczała. Niestety, preparat wchłonął nierówno, i nierówno też utworzył warstwę (miała powstać delikatna powłoka). W efekcie drewno jest w łaty. Tam gdzie matowe kolor jest orzech,a tam gdzie jest powłoka błyszczy się na złoto. OHYDA! Jestem wściekła,bo postępując zgdnie z zaleceniami wyszedł taki bubel...W poniedziałek uderzę do Sadolinu z reklamacją. Co na to eksperci od drewna. Wiem, sama jestem sobie winna. Czytałam tu na forum że Sadolinem to można płoty malować... i nie posłuchałam Rozważam zakup nowej parti drewna. i co dalej? Chcę mięc jednolite matowe drewno w kolrze orzech (bez złotawego odcienia). Rozważam Altax impregat orzech (miałam go na próbę- jest rzadki i nie powinien zrobić błyszczącej powłoki). Czytałam też o Tikurilli Vati Expert.. >>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinflash 20.11.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Sadolin to najwyższa półka tak jak Mercedes wśród aut. Możliwe że zostało to źle wykonane.Altax porównywałbym to innego auta.Sadolin da ochrone 10 lat Altax 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krissek 08.08.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Witam. Odświeżę temat, również chciałem przestrzec wszystkich przed lakierobejcami sadolin, jak można wyczytać w internecie produkt ten łuszczy się już po jednym sezonie i niestety to prawda. Reklamację są od razu odrzucane i klient zostaje na lodzie bez żadnego wsparcia producenta tak jak było to w moim przypadku, więc radzę uważać na ich produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts