miron123 12.11.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mój żarnik (60W) niestety przepalił się po ok 15 załączeniach, jeszcze podczas testów i ustawiania halogenu zaraz po montażu. Kupiłem go za 4,80zł w sklepie elektrycznym, czy to pech czy kupiłem bubel? (ale żeby nawet 1 dnia nie wytrzymał?) Jakiego mam szukać teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 13.11.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wystarczy taki sam, unikaj ruszania rozgrzanego żarnika i oczywiście dotykania zimnego żarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 13.11.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Mój żarnik (60W) niestety przepalił się po ok 15 załączeniach, jeszcze podczas testów i ustawiania halogenu zaraz po montażu. ... Rozgrzany żarnik nie może być gwałtownie wstrząsany, jak to już nadmienił przedmówca, gdyż może spowodować jego przedostanie się ze szklanej rurki na zewnątrz - przetopi szkło i się spali/przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 13.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 dokładnie zahaczysz nogą o halogen i już po żarniku ... ja używam jakichś tanich normalnych ... i tak podobnie pożyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts