Adam Nowacki 05.11.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Z tego co mi wiadomo, to mostków nie da się całkowicie wyeliminować - można poprzez poprawny montaż zminimalizować ich wpływ, ale jednak zawsze będą. Być może tak jest ale wydaje mi się że wdmuchiwany z dużą siłą strumień drobnej celulozy dotrze w praktycznie każdy zakamarek -> na pewno metoda wdmuchiwania przewyższa pod tym względem ręczne układanie jakiegokolwiek materiału w rolkach, płytach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 05.11.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Być może tak jest ale wydaje mi się że wdmuchiwany z dużą siłą strumień drobnej celulozy dotrze w praktycznie każdy zakamarek -> na pewno metoda wdmuchiwania przewyższa pod tym względem ręczne układanie jakiegokolwiek materiału w rolkach, płytach itp. I zapewne ta celuloza to najlepszy materiał na świecie. Oj ile to już takich tematów było......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts