Tissana 14.03.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Na budowie póki co cisza... Pomalutku rozglądamy się za oknami i drzwiami? Polecacie coś? Na co zwracać uwagę, a co jest mało istotne? I co radzicie? Na pewno będą w orzechu, jeszcze nie wiemy jaki dokładnie odcień, ale zastanawiamy się czy od wewnątrz też ciemne czy białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 14.03.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 My zdecydowaliśmy się na Passiv Line Plus firmy Adams (ciepły montaż). Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Wszyscy odwiedzający myślą że mamy drewniane, a my czasem kiwamy głowami, że tak;).Też zastanawialiśmy się nad białym od wewnątrz. Jak sobie pomyślałam że przy otwartej połówce okna część będzie biała, część brązowa - nie pasowało. To oczywiście rzecz gustu i indywidualnych wizji. Życzę dobrych wyborów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tissana 15.03.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Też zastanawialiśmy się nad białym od wewnątrz. Jak sobie pomyślałam że przy otwartej połówce okna część będzie biała, część brązowa - nie pasowało. I mi to zdecydowanie nie pasuje, ale... jak pomyślę sobie, że meble kuchenne będą białe (z jakimś dodatkiem, ale na pewno nie brąz) to okno brązowe też mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tissana 29.09.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Lato odeszło, a do nas przyszła jesień. Prace na budowach powolutku dobiegają końca przed zimą, a u nas zaczyna sie coś dziać. Zamówiliśmy okna (firma Jezierski), które mają być za ok 3 tygodnie, a w międzyczasie zrobiliśmy taras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts