Michael09 14.11.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jakie szyby szanowni Forumowicze zakładają w łazienkach - zwykłe czy matowe? Jeśli zwykłe to co od środka? Firanka w łazience? Moim zdaniem beznadzieja. Roleta? Obecnie w mieszkaniu mam łazienkę bez okna, więc nie wiem co by w takim oknie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.11.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Musisz wiedzieć ze przez ornament bedzie troche mniej swiatła dostawało się do środka!roletka materiałowa to chyba najczestsze rozwiązanie!fajnym rozwiazaniem jest roletka typu dzień noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mera1719509548 14.11.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jakie szyby szanowni Forumowicze zakładają w łazienkach - zwykłe czy matowe? Jeśli zwykłe to co od środka? Firanka w łazience? Moim zdaniem beznadzieja. Roleta? Obecnie w mieszkaniu mam łazienkę bez okna, więc nie wiem co by w takim oknie pasowało. Roleta? pojawić się mogę problemy z ew. prowadnicą ( klejone na taśmę 2 str ) Szyba mleczna ? Musisz wziąć pod uwagę, gorszą przepuszczalność światłą ( ok. 70 % ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samar 14.11.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Załóż żaluzję poziomą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 14.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ja mam zwykłe okno i na nim roletę dzień/noc (zebra, duo) bez kaset czy prowadnic a na żyłce, kolorystycznie dopasowaną do wnętrza, jest ok, i wizualnie i praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.11.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ja będę mieć mleczną szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 14.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 U mnie zwykła, ale najbliższy sąsiad 200m. Jak będzie mnie chciał podglądać to musi mieć lornetkę, nie będzie żadnych zasłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.11.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 U nas jest taka szyba w lazience. Swiatla wpada wystarczajaco, a nie musze miec firanek i zadnych innych zaluzji kurzotrapek: Od srodka, jeszcze zabezpieczona folia przed kladzeniem kafelek: prawie po wszyskim, juz bez foli na szybie: Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts