Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tania wentylacja w Krakowie

Recommended Posts

Witam,

Muszę skompletować wentylację do mojego domu i szukam taniego sklepu z asortymenetm wentylacyjnym w Krakowie lub okolicach. Czy ktoś może polecić taki sklep.

Czy ktoś z Was korzystał z rabatów ze strony http://www.grupowe-budowanie.pl ? Jest tam oferta ze sklepu wentamrket w Krakowie i rabat wygląda kusząco (50%) ale nie wiem czy to nie jakaś ściema (dane sklepu niby są itd). Chyba najlepiej będzie jak zadzwonię do tego sklepu i zapytam.

Niemniej jednak jakby ktoś mógł podzielić się informacją na temat innych sklepów to będę wdzięczny.

Pozdrawiam

Marian

50%?

Czyżby krakowski "centuś"? :D

Ehh te stereotypy...Czy wszyscy z Krakowa to centusie?A gdzie dostaniesz wyższy rabat jako indywidualny klient? Rabat wydaje się rozsądny. Oferta też, dzwoniłem do tego całego Wentmarketu, oraz do tego Grupowego Budowania - kontakt jest na stronie. Ciekawe,*że w końcu pojawia się oferta grupowych zakupów nie tylko na jakieś tam masażyki - może w końcu wybudujemy wspólnie tanio dom :) Wiadomo, że indywidualny klient nie dostanie dużego rabatu ale w kupie siła :)

• 1 year później...
nie wiem czego oczekujesz od sprzedawcy elementów wentylacji i jak skomplikowana ma być ta instalacja ale istnieje na rynku małopolskim od lat firma ANG wentylacja która oferuje wszystkie części i systemy tego typu. Jeśli dysponują doświadczeniem w realizacji dużych zleceń to tym bardziej dostarczą podzespoły do wentylacji w domu co do cen ich towarów są bardzo porównywalne a w niektórych przypadkach nawet tańsze od konkurencji. A co dodatkowo możesz zyskać decydując się na tą firmę? wysoką jakość.

• 1 month później...
ANG wentylacja z Krakowa to firma znana z wykonywania dużych inwestycji z zakresu wentylacji i klimatyzacji w dużych obiektach przemysłowych i magazynowych. To dobra firma jeżeli ktoś ma do wykonania skomplikowane instalacje. Słyszałem opinie że w ANG to "zdzierają" z klientów, ale centy okazały się atrakcyjne i można się dogadać.

• 5 months później...