marian123 14.11.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witam,Muszę skompletować wentylację do mojego domu i szukam taniego sklepu z asortymenetm wentylacyjnym w Krakowie lub okolicach. Czy ktoś może polecić taki sklep.Czy ktoś z Was korzystał z rabatów ze strony http://www.grupowe-budowanie.pl ? Jest tam oferta ze sklepu wentamrket w Krakowie i rabat wygląda kusząco (50%) ale nie wiem czy to nie jakaś ściema (dane sklepu niby są itd). Chyba najlepiej będzie jak zadzwonię do tego sklepu i zapytam.Niemniej jednak jakby ktoś mógł podzielić się informacją na temat innych sklepów to będę wdzięczny.PozdrawiamMarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 14.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 50%? Czyżby krakowski "centuś"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garymuwaut 16.11.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 50%? Czyżby krakowski "centuś"? Ehh te stereotypy...Czy wszyscy z Krakowa to centusie?A gdzie dostaniesz wyższy rabat jako indywidualny klient? Rabat wydaje się rozsądny. Oferta też, dzwoniłem do tego całego Wentmarketu, oraz do tego Grupowego Budowania - kontakt jest na stronie. Ciekawe,*że w końcu pojawia się oferta grupowych zakupów nie tylko na jakieś tam masażyki - może w końcu wybudujemy wspólnie tanio dom Wiadomo, że indywidualny klient nie dostanie dużego rabatu ale w kupie siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.s 07.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 nie wiem czego oczekujesz od sprzedawcy elementów wentylacji i jak skomplikowana ma być ta instalacja ale istnieje na rynku małopolskim od lat firma ANG wentylacja która oferuje wszystkie części i systemy tego typu. Jeśli dysponują doświadczeniem w realizacji dużych zleceń to tym bardziej dostarczą podzespoły do wentylacji w domu co do cen ich towarów są bardzo porównywalne a w niektórych przypadkach nawet tańsze od konkurencji. A co dodatkowo możesz zyskać decydując się na tą firmę? wysoką jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.roma 28.12.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ANG wentylacja z Krakowa to firma znana z wykonywania dużych inwestycji z zakresu wentylacji i klimatyzacji w dużych obiektach przemysłowych i magazynowych. To dobra firma jeżeli ktoś ma do wykonania skomplikowane instalacje. Słyszałem opinie że w ANG to "zdzierają" z klientów, ale centy okazały się atrakcyjne i można się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 28.12.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 A ja słyszałem, ze przysłali pogniecione rury i nie uznali reklamacji. Z rekuperatorem też był problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 28.12.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 firma ANG wentylacja która oferuje wszystkie części i systemy tego typu Chciałem kupić izolowane kanały 63 mm czy 68mm i nie mieli!!! To skąd "wszystkie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 15.06.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Dziękujemy kol. Jakubs276 i lukasz.roma za reklamę firmy ANG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts