layne 22.05.2002 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Czy ktoś mógłby pomóc mi w odnalezieniu informacji z których mógłbym się dowiedzieć więcej na temat nowoczesnych materiałów budowlanych prdukowanych na bazie drewna, stosowanych głównie w zakresie budownictwa struktur wielkogabarytowych? Interesują mnie również budynki wielokondygnacyjne o konstrukcji drewnianej, które są stawiane ponoć w Kanadzie, lecz nie wile do tej pory udało mi się na ich temat odnaleźć. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 23.05.2002 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Proponuje książkę "Materiały zastępujące sklejkę drewno i sklejkę w konstrukcjach szkieletowych". Jeżeli będziesz miał problemy ze znalezieniem - podaj adres - postaram się wysłać za zaliczenim pocztowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts